2777
2789

ناهار سیب زمینی سرخ کرده و اشکنه کشک که متنفرم ازش

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برای کشک بادمجون اول بادمجونو کبابی کن یا سرخش کن

بعد با قاشق چوبی لهش کن

و پیاز داغ کنو بریز تو پیاز داغ ها و کشکی که با اب رقیق کردی رو بریز روشو بزار نزم نزم بپزه گردوهم بریز

نعنا داغ هم درست کن اماده که شد بریز روشون و اگه دلت میخواد دوباره پیاز داغ درست کن بزار خیلی طلایی شه و برای تزئین بریز روش

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

فسنجون داشتم.بادمجون سرخ کن وبکوب.پیاز وسیر خلالی خورد کن وسرخ کن.گوجه یک دونه رنده کن .بعد بریز روی پیاز داغ ونعنا داغت.بعد گردو چرخ شده رو اضافه کن.بعد حالا همه مواد با بادمجون له شده قاطی کن وکشک اضافه کن.بذار چندتا قل بزنه.بعد با نون تازه وسبزی خوردن نوش جان کن.

اشکنه چیه

مخلوط ابو روغنو پیاز داغ و کشک و نعنا داغ و گردو  وادویه

من واقعا متنفرم یه جورایی همون کله جوشه

اشکنه گوجه خیلی خوبه ولی این نه

من شنیدم در اشکنه تخم مرغ هم می زنن.

اشکنه گوجه تخم مرغ داره این نه

ولی بعضیا تو اشکنه کشک بادمجون گوجم میزنن