2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکر منظورتون موهایی هستن ک تبدیل ب کیست میشن مرهم سیاه رو روش بمالید خوب میشه البته اگ خیلی عمیق باش ...

من نمیدونم عمیق هست یا نه ولی چندین ساله که هست و هرچند وقت عود میکنه اگه ژیلت روش بکشم یا لباس زیر تنگ بپوشم . روغن سیاه اخه درمان نمیکنه فقط باز میکنه دمل رو . و اگه بعدا باز ژیلتی چیزی بزنم روش باز عود میکنه . بنظرتون چیکار کنم . الان اون زیر مو داره رشد میکنه چند ساله یا نه چجوریه

چرا چرک و خون مانند میاد بیرون و خوب میشه دیگه تا چندین ماه خبری ازش نیست . مگه اینمه روش ژیلت بکشم ...

راستش نمیدونم 

اخه من هم مثل شما داشتم ولی سریع عمل کردم چون این کیست ها علاوه بر مو میکروب و باکتری هم دارن

راستش نمیدونم  اخه من هم مثل شما داشتم ولی سریع عمل کردم چون این کیست ها علاوه بر مو میکروب و ...

وقتی تخلیه میشه مثلا اگه من ژیلت روش نکشم تا یکسال هم حتی عود نمیکنه . مال شما چجوری و کجا بود 

بنظرت من چیکار کنم

وقتی تخلیه میشه مثلا اگه من ژیلت روش نکشم تا یکسال هم حتی عود نمیکنه . مال شما چجوری و کجا بود  ...

نمیدونم شاید کیستی ک من داشتم با شما فرق داشته باشه 

ولی از من اطراف ب ا س ن بود  ببخشید البته

بهتره پیش ی دکتر برید