2777
2789
عنوان

جاری بیشعورم

497 بازدید | 32 پست

هروقت میاد خونمون عین گاو سرش تو گوشیه(جاری خودمه دوس دارم فوش بدم😒)

همشم  بغ میکنه حرفم نمیزنه انگار میخواد آدمو بزنه دقیقا عینه ساره بیاته که زن گلزار بود تو عاشقانه عینه اونه دقیقا خوده گنده دماغشه😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری منم هی میچسبه به شوهرش هی درگوشش حرف میزنه ایش ایش اصلا کمکم نمیکنه شام دعوتشون کرده بودیم کلی ظرف دراومد اصلا کمکم نکرد همرو تنها شستم پدرم دراومد😕

زندگی مثل مادرت نیست که برای شام صدات کنه،زندگی ولت میکنه تا ازگشنگی بمیری😐خدایا مراقب آدم های خوب زندگیم باش...
خب میاد هیچ کاری ام نمیکنه یه پسر خوشگل مهربون داره خیلی داد میزنه سرش ولی دختره لوسه جیغ جیغوشو دوس ...

بچه خودشه دوس داره

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏

شاید از طرز برخورد و لحنتون خوشش نمیاد

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍