2777
2789

سلام خانوما

اگه دارم اینا رو اینجا مینویسم نه برای حال دخترم خوبه و نه حتی یکم از عذاب وجدان ام کم میکنه

فقط و فقط مینویسم که شاید یه نی نی فرشته کوچولوی دیگه به خاطر حماقت دیگران عذاب نکشه

نی نی من یک روزه بود که با شکم خالی بهش کلی عرق نعناع دادن حدود هفت سی سی

پنج دقیقه بعد عرق نعناع جیغ هاش شروع شد و الان که هفت ماه و نیمه هستش همچنان جیغ میزنه

نی نی من رفلاکس داره حالا عرق نعناع هم سمه برا رفلاکس

البته هنوزم شک دارم که شاید عامل ایجاد رفلاکسش همون عرق نعناع باشه

خواهشا نزارین به نی نی های بی گناهتون چیزی بدن مخصوصا زیر شیش ماه

چون زجرش برا نی نی تونه و عذاب وجدان اش برا خودتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کجا بودی که به بچه یه روزه عرق نعناع دادن  به بچه زیر سه ماه اب هم نباید داد

واقعا زیر سه ماه اب هم نباید داد؟؟نمیدونستم

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
بله هیچی جز شیر نباید داد بعد سه ماهگی روزی چند سی سی اب میشه داد  البته شامل قطره ویتامین یا ...

اها ممنون اصلا نمیدونستم

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)
از عمد ندادن مطمنن از رو نااگاهی بوده    ولی دمت گرم که گفتی مامان منم هر بچه کوچولویی گری ...

تو رو خدا بگید به هیچ وجه و ابدا دیگه ندن

نبات برای رفلاکس خیلی بده خیلیییییییی و باعث تشدیدش میشه

از اول معلوم نیست که نی نی رفلاکس داره یا نه ممکنه نبات تشدیدش کنه و دیگه نشه کاریش کرد

چون نی نی منم بلافاصله بعد اون عرق نعناع جیغ هاش شروع شد و هنوزم ادامه داره