2777
2789

سلام خانما من پسرم سه ماهشه وزن تولدش ۲۵۰۰بود الان شده ۶ کیلو فقط هم شیرخشک بهش میدم شیرنان،میخاستم ببینم وزنش خوبه؟شیرخشکای دیگه برای وزن گیری بهتر نیستن؟

و یه مورد دیگه اینکه بچم فقط ۶۰ درجه شیر میخوره ولی تعداد دفعات زیاد مثلا یکساعت یا یکساعت و نیمی ۶۰ درجه

چیکارکنم ۹۰ تا بخوره 

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

منشیر خشک نان خوردم تو بچگیم

گندم😂

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال بنظرتون میشه بجه هم شیر مادر رو بخوره هم شیر خشک

من که هرچه تلاش کردم نخورد البته تا دوهفته همزمان دوتاش رو خورد ولی بعدش فقط شیرخشک رو میخوره

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
خوب میخوره همینجوری بهش بده مقدار کم تعداد دفعات زیاد اینجوری بهتره . شیر ببلاک خوبه .  وزن بچ ...

ممنون عزیزم خیلی نگران بودم گفتم شاید کم میخوره و وزنش کمه

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
چه خوب بگردم شاید پیدا شد

من خواهر زادم مصرف میکنه پیدا نمیکرد دکتر گفت میتونی دو بدی با پیمانه کمتر مثلا توی ۹۰ میل اب ی پیمانه نصف بزنی 

خیلی وزن گیریش خوبه خواهر زادم توی هفته ۲۰۰ تا اضافه کرد

برای نابودی اسرائیل پدسگ صلوات بفرست🤲