2777
2789

سلام دوستان

من یک خواهر بزرگتر دارم که قصد ازدواج داره ولی خواستگارهایی که براش میان هیچ کدوم واقعا مناسب نیستن!اصلا در شان(اجتماعی،اقتصادی،تحصیلی)ما نیستن:/

با خودم فکر کردم بعد خواهرم نوبت منه

ولی من اصلا دوست ندارم اینقدر سنتی ازدواج کنم:/

تو فامیل ما همههه سنتی ازدواج کردن و 90 درصد حتی به اجبار بوده:/

چیکار کنم؟چطوری یه کیس مناسب خودم پیدا کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی و صنعتی اشتباهه.

بیشتر میگن ازدواج مدرن یا سنتی.

گر شرم همی از آن و این باید داشت پس عیب کسان زیر زمین باید داشت ور آینه وار نیک و بد بنمائی، چون آینه روی آهنین باید داشت.

اگه پسره خودش اومد بهم گفت به مامانم میگم اگه اجازه داد باهاش دوماه در ارتباط میمونم بعد میگم بیاد خواستگاری 

اما خودم سنتی رو دوست دارم 

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

من موافق دوستی نیستم به روحیاتم نمیخوره و معتقدم اگه مشکلی پیش بیاد واین دوستی ختم به ازدواج نشه دختر خیلی از لحاظ روحی اشفته میشه ازدواجی خوبه که دو طرف آشنایی قبل ازدواج رو بگذرونن زیر نظر خونواده و البته نه دوستی و اینا بعد اگه طرفین راضی بودن رسمی شه