2777
2789
عنوان

با مامانم بحثم شد

203 بازدید | 12 پست

الان نزدیکیک ساله در حال متارکه هستیم،از وقتیاومدم خونه خونه بابام،هر تماسی که بهم میشه،هرجا میرم باید کاااامل بهشون توضیحبدم،امروززنگ زدم بیمه دارم حرف میزنم با اپراتورش،در حین تلفن من،میپرسه کیه،😐اخه چجوری جوابت بدم مادره من،بعد از تماس پرسید کی بود چی گفتی اون چی گفت،میگم زنگ زدم در مورد اینکه دفترچمو تمدید کنم سوال کنم،خودم متوجه نشدم که بالاخرهچیکار باید کرد،باید برم فلان جا تا ببینم چیکار میشه کرد،باز سوال های الکی میپرسه،میگه به بیمه گره گفتی که شوهرت چیکار کرده😐اصن دیگه امپر چسبوندماا،گفتم چه ربطی داره اخه،چرا اینقد سوالمیپرسی،هربار تلفنم زنگ میخوره،همینطوره،کی بود چیکار داشت چی میگفت،برای چی اینقد ادمو سوال میکنین،هروقتچیزی بوده بهتون گفتم که ازتون مشورت بگیرم،چرا دنباله یه چیزی که نمیدونین چیه رو میگیرین،مامانم ساکت شد دیگهچیزی نگفت، مامانم ناراحت شد،الانم اعصابم از خودم خورده،نمیدونم چجوری از تو دلش در بیارم،ولی واقعا اعصابم رو خورد کردن

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

برو بغلش کن معذرت خواهی کن دلش شاد بشه

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگرانته

میدونم،ولی رفتارشون مثله بی اعتمادیه،انگاربهم شک داره،البته رفتارشون اینجوریه هاااا،نه قلبا این جور باشن

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂
روم نمیشه،یه فیلم تو گوشیم بود بهش نشون دادم ولی با بی میلی نگاه کرد

نه روت بشه معذرت خواهی دل طرف رو شاد میکنه

اونام میدونن تو این شرایط بی حوصله ای

خدایا...انقدر کار به کار هم نداشته باشیم و باسوالاتمون ازار ندیم عاشقم عاشقم                                                         خدایا مراقبمون باش معجزتو دیدم                             خدایا عزیزامو برام نگهدار                                          
میدونم،ولی رفتارشون مثله بی اعتمادیه،انگاربهم شک داره،البته رفتارشون اینجوریه هاااا،نه قلبا این جور ...

اون به تو اعتماد  داره   به  آدمای  اطرافت   اعتماد  نداره

خدایا عاشقتم 

منم تاجدا بشم سختم بود درکت میکنم

خودتو بزار جاش

البته بزاریم نمی فهمی مادر نیستی

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
عزیزم،شاغلی؟بچه هم داری؟

نه نامزد بودم بعد1سال جداشدم

چرا،مادرم😞

خب درکش میکنی

درسته زیاده روی میکنه

اما نگرانه

دلت میخواد بچه ات در برابر نگرانی تو بی احترامی کنه؟ 

با مادرت همونطور رفتار کن که دوست داری باهات رفتار بشه

شدت و درصد نگرانی بقیه هم ما تعیین نمیکنیم  

پس باید کنار اومد

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞