2777
2789
عنوان

شما بودید قبول میکردین؟؟؟😔

1000 بازدید | 108 پست

تو تاپیک قبلیم گفتم فهمیدم شوهرم شراب و عرق خورده

دیشب چ الم شنگه ای ب پا کردم...

وسط حرفاش میگف توخیلی بزرگش کردی

من دوست دارم با خودت شراب و اینا بخورم

اینطوری بهم بیشتر میچسبه تا اینکه دور از چشم تو بابقیه بخورم

میگم انقدر گیر نده 

میگ هرچقدر محکم بگیری منو بیشتر از تو دستت لیز میخورم😏

چکار کنم؟؟شما بودین واقعا اجازه میدادین

با این حرفایی ک گفت میترسم

واقعا سردرگمم😥😥

چن دفعه ای هم میگ پیشت بعد هرچند وقت دو تا دود تریاک بکشم

بهش میگم اینکارا عاقبت نداره گرفتار میشی مثه خیلیای دیگ میگ من بخودم مطمعنم اگ میخواست چیزیم بشه مجردیم میشد

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
از کجا میاره،  منم دوست دارم بخورم پیدا نمیکنم

از همکارای عوضیش

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشروب و دود خط قرمزمه..تا حد طلاق دعوا مینداختم..منو بخواد میذاره کنار..نخواد میذارمش کنار...این چیزا میشه عادت واعتیاد همه اولش میگن من حد خودمو میدونم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
شراب نجسه نذار پاش به زندگیت باز بشه که خیروبرکت میره از زندگیت کاش قبل ازدواج به انتخابت دقت میکرد ...

یهش میگم

انقدر تعریف کرده بودن ازش

اینا رو و لجن کاریای دیگشو بعد عقد فهمیدم

اینجور افراد باید خودشون بخوان از یه مشاور کمک بخواه وبا نرمش وجدیت ازش درخواست کن چون مردا در مقابل خواسته ای که با بحث بیان بشه به شدت مقابله میکنن حتی اگه در ذهنشون اون را قبول کنن

خودت اهل مشروب هستی 

ن اصلا 

فقط منه خر یبار چون خییییلی اصرار کرد باهاش خوردم ک پشیمون شدم اونم ی سال پیش

ک گفتم دیگ این چیزا رو نیاری گفت باشع

ولی...

اصلا نزاري بكشه ك ديگه عادت ميكنه سعي كن از دوست و رفيقاش جداشكني

اخه محل کارش هستن اونا

نمیتونم ک بگم از کارت بیا بیرون

عید قربان رفته بودیم شهرستان

جاری و خاله شوهرم ک خدا لعنتشون کنه پیش خوده شوهرم میگفتن بذار پیش خودت بعد هر چن وقت بکشه بهتره تا با بقیه بشینه

اینم هی میگه

منم لال بودم چیزی نگفتم ب اون دوتا