سلام بچه ها من یسالو نیمه عقد کردم با این شرایط فک کنم باید بدون عروسی برم سر زندگی و البته با این گرونی ن میشه آتلیه خوب رف ن لباس عروسی ک میخوای اجاره کنی میخوام ب خانواده نامزدم و نامزدم بگم عروسی نمیخوام ولی خب نمیخوام بعدا فک کنن اره خانوادم دخترشونو قالب کردن ک ب راحتی عروسی نخواستن و نمک نشناس نشن بنظرتون چجوری این از خود گذشتگی رو ک ارزوی هر دختری هس بهشون بگم با سیاست و چرب زبونی ک همیشه یادشون بمونه و ازم تشکر کنن ن اینکه فک کنن پسرشون اش دهن سوخته ای بوده یا ما کوتاه اومدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرم هیچی نگو تا خودشون بگن. منم ۴ سال پیش فداکاری کردم به خاطر شرایط مالی شوهرم و اینکه پدرش فوت شد قرار شد بعد از سال پدرش عروسی بگیرن و نگرفتن اخرشم الان میگم گفتید بعد از یه سال میگیریم و نگرفتید همشون میگن خودت نخواستی