2777
2789
عنوان

عروسی = کرونا

2013 بازدید | 66 پست

سلام بچه ها من یسالو نیمه عقد کردم با این شرایط فک کنم باید بدون عروسی برم سر زندگی و البته با این گرونی ن میشه آتلیه خوب رف ن لباس عروسی ک میخوای اجاره کنی میخوام ب خانواده نامزدم و نامزدم بگم عروسی نمیخوام ولی خب نمیخوام بعدا فک کنن اره خانوادم دخترشونو قالب کردن ک ب راحتی عروسی نخواستن و نمک نشناس نشن بنظرتون چجوری این از خود گذشتگی رو ک ارزوی هر دختری هس بهشون بگم با سیاست و چرب زبونی ک همیشه یادشون بمونه و ازم تشکر کنن ن اینکه فک کنن پسرشون اش دهن سوخته ای بوده یا ما کوتاه اومدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول شرط کن خونه و  ماشین بگیرن و اگه حتی نمیخوای جشن کوچیک بگیری و آتلیه تری بگو نصف خونه به اسمت باشه کم کمش

ولی به نظرم آتلیه و باغ برو یه فیلم و عکس داشته باش و یه جشن با حضور خانواده دو طرف بگیرید حیفه

بگو اون مقدار که برای خرج عروسی میخواین هزینه کنین و برام طلا بخرین نمیخوام الکی هزینه کنم و ضرر ببینم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

بگو ک ی کار دیگه واست کنن بگو مثلا سرویس انچنانی طلایی برات بگیرن یا پولشو برات ماشین بخرن 

چون هزینه مراسم ها ک خیلی بالاست حداثل یه ماشین خوب دسته دو میشه یا سرویس طلای آنچنانی برات بخرن خودت بری ببینی اوکیو بدی

ک پولش ی جورایی پس انداز زندگیتم بشه

به نظرم هیچی نگو تا خودشون بگن. منم ۴ سال پیش فداکاری کردم به خاطر شرایط مالی شوهرم و اینکه پدرش فوت شد قرار شد بعد از سال پدرش عروسی بگیرن و نگرفتن اخرشم الان میگم گفتید بعد از یه سال میگیریم و نگرفتید همشون میگن خودت نخواستی 

فداکاری قدرنشناسی میاره