2777
2789

سلام دوستای گلم 

انشالله که حال دل همتون خوب باشه و فردا که چشم باز کردین تمام آرزوهاتون برآورده بشه 

حقیقتا من از پارسال  قبل از عید حدود همین موقع ها عضو نی نی سایت شدم و قبلا با کاربری دیگه ای میومدم .

حدود این یک سال چیز هایی تو نی نی سایت دیدم که هم بهم بر میخورد هم دلم میشکست وهم خیلی چیزای دیگه 

دوستان گلم من تو این نی نی سایت میبینم کاربران خیلی راحت بهم توهین میکنن و حرمت هم رو زیر پا میزارن 

بخاطر یک جمله نوشتاری که ما حتی لحن طرف رو توش نمیفهمیم پیشمون نیست که چهرشو موقع نوشتن این جمله ببینیم شاید واقعا نمیخواست کسی رو ناراحت کنه یا شاید منظوری نداشته 

ولی بعضیا بد برداشت میکنن وخیلی راحت به هم بی احترامی میکنن و دعوا درست میکنن این مسعله واقعا منو آزرده خاطر کرده 

مساله دوم اینکه ما خیلی راحت برای بقیه قرص و دارو هزارتا چیز تجویز میکنیم راهکار هایی بش میدیم که شاید به بدن اون سازگار نیست و ممکنه کسی دیگه به مشکل بخوره 

چرا خیلی راحت به یه نفر پیشنهاد چیزی رو میدیم که از بدن و مقاومت اون شخص خبر نداریم .

خیلی وقتا تو همین نی نی سایت چیزایی برا خودم تجویز کردن که بعدا با تحقیقات تو اینترنت فهمیدم که برای بدن من مناسب نیست 

بعضیا ساده هستن دنبالش نمیرن مصرف میکنن و واقعا بعدش جبران ناپذیره .

و یا اینکه اتفاقی برای طرف افتاده خیلی راحت قضاوت میکنیم .ما فقط میتونیم همدردی کنیم نه قضاوت .

یا اینکه یه خانمی بارداره و خونریزی داره همه بش میگن طبیعیه فلانی ماهم پریود میشد تو بارداری بچس سالمه 

اخه چرا بش اطمینان خاطر بدیم شاید اون طرف مشکلی باش پیش اومده و براش خطرناکه مث جاری خودم که بعد از خونریزی سقط کرد 

شاید اون بنده خدا نیاز به دارویی داره که بچس زنده بمونه 

ما با این حرفمون زندگی رو از یه نوزاد میگیریم 

یا طرف باردار نمیشه براش قرص کمک بارداری تجویز میکنیم و اونم میخوره بدون اطلاع و بعدش کیست میاره و عفونت و هزارتا چیز توروخدا دوستان رعایت کنیم 

اگر هم راهنمایی میکنیم بشون بگیم که این مساله برای ما بوده و تو حتما با پزشک و تحقیق مصرف کن 

تو این یه سال این دو موضوع خیلی فکرمو درگیر کرده 

ببخشید وقتتونو گرفتم 

اگر با نظرم موافقین بیان کنید خوشحال میشم 

فقط لطفا انتقادی هم دارین معدبانه میپذیرم از توهین کردن استفاده نکنید 😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هوممم همینطوره گل ولی نمیشه چیزی گفت چون باز هم دعوا میشه 

دقیقا وقتی هم بشون میگی بشون بر میخوره 

اخه بر خوردن نداره بخدا 

وجدانت رو باید بزاری وسط و حرف بزنی 

مثل اون قضیه که خانمه میگه چطوری شیرمو زیاد کنم شیرم کمه بچم گشنه میمونه 

براش قطره شیر افضا و رازیانه تجویز کردن 

در صورتی که قطره رو بدون نسخه پزشک نمیفروشن 

و رازیانه هم اگر پرولاکتینت بالا باشه توی شیر دهی که با آمایش مشخص میشه و رازیانه مصرف کنه دیگه تخمک گذاری خوبی نداره و پریوداش نا منظم میشه و هزارتا چیز دیگه 

البته برای خانم های مجرد و اونی که شیر نمیده صدق نمیکنه 

خب چرا پیشنهادی بدیم که بعد طرف به مشگل بخوره...

دقیقا وقتی هم بشون میگی بشون بر میخوره  اخه بر خوردن نداره بخدا  وجدانت رو باید بزاری وس ...

کاملا همینطوره من مجردم و از این چیز ها سر در نمیارم و تاپیکی که کسی سوالی داره و من نمی دونم چیزی که خودمم نمی دونم رو نمیگم اصلا اگه بدونم تا مطمئن نباشم الکی حرفی نمی‌زنم 

زر نزن عصاب ندارم ‍‍😒🔫
کاملا همینطوره من مجردم و از این چیز ها سر در نمیارم و تاپیکی که کسی سوالی داره و من نمی دونم چیزی ک ...

ممنون که درک میکنید حرف منو رفتار بزرگ منشانه دارید 

دقیقا هم همینطور باید باشه😘

این تاپیک و زدم تا دوستانی که دقیقا اونطور رفتار میکنن کمی به خودشون بیان و متوجه بشن که کار درستی نیست

به خودم میگن قرص آهن بخور حالا که بارداری 

وای چرا نخوردی از روز اول باید میخوردی .....

در صورتی که من با پزشک مشورت کردم 

بهم گفتن از ۵ ماهگی مصرف آهن باید شروع بشه 

زیر پنج ماه اثرات جبران ناپذیری روی مغز کودک میزاره !!!!

خب اگر من میخوردم و با پزشکم مطرح نمیکردم چی میشد ......؟؟؟؟