۳تفنگدار مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 619 عنوان چک برگشتی گمشده 101 بازدید | 5 پست امروز پسرم چک برگشتی مشتری رو برد بیرون گم کرد به نظرتون کاری میتونم بکنم کسی اطلاعی داره یا ۲۰ میلیون رفت از دستم 😭😭😭😭 1399/10/16 | 01:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
masoud13654 عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 200 باید به صاحب چک بگید جلوی حساب را ببندهبعد اون شماره از چک را تا موعدش نرسیده مسدود کنهیکهفته بانک مسدود میکنه وقتی نامه از شورای حل اختلاف که توسط صاحب چک به بانک برسه اون شماره چک مسدود خواهد شد 👦خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری👦
۳تفنگدار مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 619 باید به صاحب چک بگید جلوی حساب را ببنده بعد اون شماره از چک را تا موعدش نرسیده مسدود کنه یکهفته با ... بدبختی چک برگشتی بود صاحبش نمیخواست پولمون رو بده بفهمه چک گمشده خوشحالم میشه
masoud13654 عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 200 بدبختی چک برگشتی بود صاحبش نمیخواست پولمون رو بده بفهمه چک گمشده خوشحالم میشه چنانچه کاری از نظر حقوقی داشته باشید وکیل پایه یک و عالی سراغ دارم خیلی کارشون خوبه 👦خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری👦
۳تفنگدار مدیر استارتر عضویت: 1399/09/25 تعداد پست: 619 چنانچه کاری از نظر حقوقی داشته باشید وکیل پایه یک و عالی سراغ دارم خیلی کارشون خوبه مشاوره تلفنی نمیشه ازشون گرفت یعنی بپرسم ازشون که این مشکل من اصلا راه حلی داره یا نه بعد برم پیششون