پسرم دور و نزدیک رو خوب میبینه اما گاهی برای دیدن یه چیزی خیلی میره جلو و اینکه نثلا از دو نمیتونه ادم غریبه رو با مثلا بابابزرگش تشخیص بده خیلی نگرانم .بچه های شمام اینطورین؟؟؟؟😢😢
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از وقتی میام نینی سایت حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦♀️
پسر خواهر و دختر خواهر من الان 6 سال و 9 سال هستن.. دختر خواهرم بخاطر اینکه خواهرم دیر بردش دکتر چشاش خیلی ضعیف شد و عینک دایم داره.. پسر خواهرم هم تنبلی،داره و عینک ... حتما حتما ببرش چشم.پزشکی
فردا میبرم.خیلی میترسم😭😭نکنه چشمش ضعیف باشه یه تنبلی داشته باشه😢
پسر خواهر و دختر خواهر من الان 6 سال و 9 سال هستن.. دختر خواهرم بخاطر اینکه خواهرم دیر بردش دکتر چشا ...
میبرمش.نمیدونم چرا نسبت به تنبلی چشم و عینک انقدر حسم بده انقدر آسمون به زمین میخواد برسه حالم خرابه😢😢😔😔
برای تشخیص آدم ها مشکلی نداره ولی خیلی وقتها میره جلوی تلوزیون میشینه
برای تشخیص ادمها تا چقدر فاصله؟خیلی دور منظورمع
فردا میبرم.خیلی میترسم😭😭نکنه چشمش ضعیف باشه یه تنبلی داشته باشه😢
ایشالا که چیزی نیست. ممکنه عادت رفتاری باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
توروخدا برام دعا کن چشماش سالم باشه میمیرم بخدا😭😭😭چجوری معاینه میکنن با دستگاه؟؟
توروخدا برام دعا کن چشماش سالم باشه میمیرم بخدا😭😭😭چجوری معاینه میکنن با دستگاه؟؟
سنجش نبردم. من بردم اپتومتریست اونجا هم با دستگاه دید هم شکل نشونش داد. گفت یه درجه ی خیلی خیلی خیلی کم استیگماتی داره که چیزی نیست چون باباش هم عینکیه.
منم بدم میاد بچه از کوچیکیش عینکی بشه