2777
2789
عنوان

پس انداز مخفی

174 بازدید | 9 پست

سلام اگر با پس انداز مخفی مشکل دارین نیاین چون تو تاپیک های بقیه دیدم ک خیلی ها بدشون میاد و کامنت خوبم نمیزارن بیشتر انرژی منفی میدن 

میخوام پس انداز کنم مخفی چجوری و از کجا شروع کنم با جه مقدار یا چجوری  اصلا پول بگیرم ۳ ساله خونه خودمم دریغ از یک هزاری پس انداز 

به منم بگین 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیشه بااین گرونی پس انداز کرد من یکسال قلک پر کردم هزار دو هزار شد ۵۰۰تومن خودمو کشتم دیدم نمیشه پولو دادم ب شوهرم وسیلمون خراب شده بود تعمیر کنه واقعا ادم پولی براش نمیمونه ما قشنگ الان ۲۰۰تومن بیشتر نداریم

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

اول باید همسرت بهت خرجی بده مثل ماهانه اینا هرچقدش اضافه موند بریز تو کارتت بمونه برا روز مبادا

یا اگه خرجت با شوهرته پول تو جیبی بده اونا پس انداز شه

عیدی و کادو ایناهم برات دادن پس انداز کن

ایول .به چه بهانهها میگیری 

خودش ماهانه ۵۰۰میزنه میگ دستت باشه منم ۲۰۰خرج میکنم بقیشو میزارم کنار بعدمثلا ۲تا لباس میخرم میگم شد ۳۰۰ بقیسم بدهی داشتم ب ابجیم دادم...

یا مثلا میگم ۴۰۰بزن برم ارایشگاه ولی نمیرم خودم میرم۱۰۰تومن رنگ مو میخرم رنگ میزارم بقیشو برمیدارم😏

خودشم وسطایه ماه یهو پول میزنه اونسری ی تومن زد ۵۰۰تومنشو برداشتم رفتم ی کیف چرم خریدم ۳۰۰ بعد الکی گفتم شده ۶۰۰ بعد ۲۰۰تومنم شلوار خریدم گفتم شده ۳۰۰بعد میگم بقیشم یادم نی فک کنم ۲روز پیش بیرون بدونم ی چیزی خریدم☺️