الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سم کامن (سوسک کش)رو بیست دقیقه رو موهات نگه داری خودشونو تخماشون بدرک فاصل میشن خلااااص یکم خطرناکه ولی تضمینیه بعدشم برااینکه دوباره مبتلا نشی شال ها رو روسری رو بالشی کلیپس و کش موتو بشو بااب گرم و خونه رو یه دور جارو برقی بکش حتی رو مبل هارو
یعنی رشک ها رو هم از بین میبره یا باید اونارو جدا کنی
روی دستورش زده تا حد زیادی از بین میبره اما ی شونه دندونه ریز داره نسبت نصف به نصف آب و سرکه رو همون موقعی که رفتی لوسیون و بشوری میریزی سرت شونه میزنی
متاسفانه دختر من تو مهد خیلی میگیره موهاشم بلنده هر بار همینو زدم ولی به لطف کرونا بیشتر از یک ساله مبتلا نشده 🤣
اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
منم مادرم فوت کرد مهمون از شهرستان اومدن شب همه خوابیدن وما هم اونجا بودیم دخترم مبتلا شد پوستم کنده شد تا جداشون کنم شامپو پرمترین هم خریدم کل تخت وروبالشتی ها رو هم با اسپری مخصوص ضدعفونی کردم الان دونه دونه بازم رشک هاش هست
میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم خدایا شکرت بابت همه چی
عزیزم وازلین زیاد بزن ب موهات مخصوصا ب ریشه ها موهات عالیه سریع نابودشون میکنه هم شپش رو هم تخمشو . ولی حدااقل ۸ ساعت رو موهات باشه بعد ی پلاستیک ببند بعد ی روسری محکم بنداز رو سرت طوری ک اصلا هوا نرسه بهش .بعد صب پاشدی برو بشور