2777
2789
عنوان

شپشوها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 40 پست
بلاهای عجیب غریب سر خودت نیار  لوسیون دای لیس بخر از داروخانه،۲۸ تومنه دوبار به فاصله یک هفته ...

یعنی رشک ها رو هم از بین میبره  یا باید اونارو جدا کنی 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میرم شمال ، آب به آب میشم موهام شپش میگیره 😭😭  هر کاری فکرشو کنید کردم اما اثر نکرده ، خا ...

آب ب آب شدن چ ربطی ب شپش داره؟

مگه شپش بخاطر عدم رعایت بهداشت نیست؟

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
والا تا جایی میدونم برا رعایت نکردن بهداشت فردیه    

ربطی نداره گلم من خواهرشوهرم بیمارستان گرف رفتم خونشون پسرم هم گرفت انتقال میده شپش وگرنه ربطی ب بهدشت نداره

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

سم کامن (سوسک کش)رو بیست دقیقه رو موهات نگه داری خودشونو تخماشون بدرک فاصل میشن خلااااص یکم خطرناکه ولی تضمینیه بعدشم برااینکه دوباره مبتلا نشی شال ها رو روسری رو بالشی کلیپس و کش موتو بشو بااب گرم و خونه رو یه دور جارو برقی بکش حتی رو مبل هارو

تو این دوره زمونم شپش وجود داره    

ما دانشجو بودیم برای واحد مرکز بهداشت که میرفتیم از مدارس دخترونه زنگ میزدن که مثلا فلان مدرسه توی سر بچه ها شپش رویت شده 😁😆😆😆

یعنی رشک ها رو هم از بین میبره  یا باید اونارو جدا کنی

روی دستورش زده تا حد زیادی از بین میبره اما ی شونه دندونه ریز داره نسبت نصف به نصف آب و سرکه رو همون موقعی که رفتی لوسیون و بشوری میریزی سرت شونه میزنی 

متاسفانه دختر من تو مهد خیلی میگیره موهاشم بلنده هر بار همینو زدم ولی به لطف کرونا بیشتر از یک ساله مبتلا نشده 🤣

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
والا تا جایی میدونم برا رعایت نکردن بهداشت فردیه    

والا زیاد حموم میرم طوری ک شوهرممیگ اردکی ک اینقد میری حموم... اول فک کردم شامپوم عوض کردمه اینجوری شده اما شونه زدم دیدم شپشه

نمیدونم از کجاو چطور بوده اتفاقا خونمم بالاشهره نمیدونم دلیلش چیه

بهترین انتقام از روزگار شاد بودن است، آنقدر می خندم که غم از روی رود...

منم مادرم فوت کرد مهمون از شهرستان اومدن شب همه خوابیدن وما هم اونجا بودیم  دخترم مبتلا شد پوستم کنده شد تا جداشون کنم شامپو پرمترین هم خریدم  کل تخت وروبالشتی ها رو هم با اسپری مخصوص ضدعفونی کردم  الان دونه دونه بازم رشک هاش هست 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
والا زیاد حموم میرم طوری ک شوهرممیگ اردکی ک اینقد میری حموم... اول فک کردم شامپوم عوض کردمه اینجوری ...

عزیزم باید یکی برات جداکنه شامپوش روبگیر و با شونه مخصوص شونه بزنی همه جدامیشن 

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

عزیزم وازلین زیاد بزن ب موهات مخصوصا ب ریشه ها موهات عالیه سریع نابودشون میکنه هم شپش رو هم تخمشو . ولی حدااقل ۸ ساعت رو موهات باشه بعد ی پلاستیک ببند بعد ی روسری محکم بنداز رو سرت طوری ک اصلا هوا نرسه بهش .بعد صب پاشدی برو بشور

عزیزم وازلین زیاد بزن ب موهات مخصوصا ب ریشه ها موهات عالیه سریع نابودشون میکنه هم شپش رو هم تخمشو . ...

این تضمینی هست