2777
2789
عنوان

پدرشوهرم بغلم میکنه بابامم...

78938 بازدید | 667 پست

پدر و مادرم ناراضین البته بیشتر پدرم میگن حتما لخت میگردی جلوش که اینقدر راحته باهات هرچیم میگم بابا محرمه گوش نمیدن میگن باشه که محرمه دلیل نمیشه هر کاری دوس دارن بکنن بابام خوشش نمیاد کلا چون هر وقت پدرشوهرم هر جا که منو ببینه حتی دو روز پشت سر هم باز هم بغلم میکنه میبوستم و این در مورد کل خانوادش صدق میکنه یعنی مادر شوهر و خواهر شوهرام هم همین رفتارو باهام دارن حتی شوهرمم همینجوری هم با من هم با خانوادش اما خانواده من اصلا این چیز ها رو نمیپسندن مثلا من و داداشم هیچ وقت همدیگرو بعل نکردیم و اینکه من هیچ وقت بابامو نبوسیدم اصلا هم از این جور کارا خوشم نمیومد ولی...

الان با خانواده شوهرم مشکل ندارم چون عادتتشونه و منم برام عادی شده

الان دو سوال دارم اولیش اینه که ممکنه بابام بخاطر اینکه هیچ وقت باهاش خیلی صمیمی نبودم و به قول خودش حتی یک بار هم نبوسیدی ممکنه به خاطر این باشه گیر دادناش؟

و اینکه رابطه شما با پدرشوهرتون چطوره و از نوع پوششتون هم بگید🙂

من خودم همیشه تونیک میپوشم شال نمیزنم فقط تونیک شلوار بنظرتون ایرادی داره پوششم؟

من ک از بچگی تو بغل پدرشوهرم بودم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرت طبیعین 

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

پدرشوهر مث بابای آدمه دیگه

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم