2777
2789

من صورتم تپل قشنگه اما چاقم تقریبا 10کیلو بایدکم کنم غذام خیلی کم کردم...فقط از ورزش نگین که صبح تاشب دنبال بچهام سرپا هستم از کالری شماری سر درنمیارم

حلقه بزن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا ازصبح تاشب دنبال بچهام کارا خونه بعدش وقت بیارم هندزفری میزارم قدم میزنم تو خونه غذام خیلی کم ک ...

منم شرایط شمارو دارم با یه بچه، شکم و سینه هامو محکم میبندم طناب میزنم چند روزه، قبلا زده بودم خیلی خوب لاغر میکنه، به نظرم تو یه ماه سه کیلو کم کرده بودم

۱۰ کیلو که دردش خوردنیه دیگه عزیزم، میتونی کم کنی، البته اگه مثل من اراده ت در حد صفر نباشه

اره باورکن اگه 10کیلو کم کنم عروسک میشم...خوب کم نمیکنم زیاد اراده ندارم تازه یه هفته شروع کردم برنج فقط یه کفگیر میخورم

نه میوه زیاد دوستندارم فقط بعضی وقتا سیب میخورم زیاد چیزی نمیخورم چند وقت 

خب طول میکشه .. روش سالم خوری همراه تحرک رو انتخاب کن تا همیشه خوش هیکل بمونی 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
به نظرت 10 کیلو کم میکنم

اره .. من خودمم ۱۰ کیلو راحت کم کردم ...با کالری شماری ..

تاپیک بامداد خمار رو سرچ کن ...کامل توضیح داده 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

غصه ی ۱۰کیلورونخوریکم‌ اراده کنی کمش میکنی پس من چی بگم که ۸تاکم کردم حداقل باید۲۵کیلودیگه کم کنم😑😂

Zaheram paris,batenam hiroshima😑fereshteh ham k bashi baz kasi peyda mishe az sedaye bal zadanet khoshesh nemiyad.زندگی روخیلی جدی نگیرته تهش هیچ کس ازش زنده بیرون نمیاد.عکس پروفم خودمم باورش باخودتون😒شنیدین که میگن زیباترین چشمهابیشترین اشک هاروریختن منم یه چشم رنگی ام که میگن چشماش سگ داره 😏اماهمین چشماجزاشک به خودش چیزی ندیده😑😑😑تایکسال پیش آدمایی بودن که براشون میمردم الان نصف همون آدمابرام مردن.یه افسرده ی به تمام معنام آرزویی جزتنهابودن ندارم.خسته ازفردای شکل دیروزم دلتنگ خوشیای نداشتمم .مریض سرطانی داریم امضامودیدین ممنون میشم صلوات بفرستین🙇‍♀️درضمن آقایون درخواست ندن لطفاااااااااااا😑😑😑