2777
2789
عنوان

گوشی ردمی نوت ۹

180 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

کسی گوشی ردمی نوت ۹ داره؟؟

اگه دارید میشه یک مقدار راجب به ویژگی هاش بگید

الان گلکسی از سری a دارم ولی میخوام عوض کنم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

@لطفا_عقده_ای_نباشید

بانوی قشنگم داره اما تگ نمیشه🤨

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من دوستام دارن راضین ولی خودم برای خواهرم s20 گرفتم عالیه برای بابام هم A51

مرسیییی گلم 

اره من خودم a20sدارم ولی اخه حس میکنم ردمی بیشتر بدردم میخوره

بین نوت ۹ و a51 تردید دارم

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤
مرسیییی گلم  اره من خودم a20sدارم ولی اخه حس میکنم ردمی بیشتر بدردم میخوره بین نوت ۹ و a51 تر ...

نمیدونم والا از نوت ۹ خیلی نمیدونم

کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
@لطفا_عقده_ای_نباشید بانوی قشنگم داره اما تگ نمیشه🤨

جون؟؟🌹

a چند داری؟ من برای a71 مرددم یکم. گوشیه خوبیه؟

مال من a20  ولی دوستم داره خیلی راضیه

البته سری های مختلف aفقط دوربیناش با هم متفاوته

جون؟؟🌹

میگم ایشون دارن 

اما تگ نمیشه عزیزدلم💚🍃

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
من از اول سال تا الان حدود ۱۰۰ تا از این مدلو فروختم  هیچکسم ناراضی نبوده خودمم  mi a3&nb ...

عه چه خوب😍😍😍