2777
2789
عنوان

بچه ها این چیه رو پای پسرم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 25 پست
اره ببر فکر کنم حساسیت پوستی باشه

اعصابم خورده نکنه زیاد شه کل بدنشو بگیره😢😖😢چیه این آخه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 
فقط برات دعا میکنم اگزما مباشه پسرمنم اینطور شد خوب شد ی جای دیگش زد بار ی جای دیگه1000تا دکتر بردم ...

دقیق همین شکلی بود؟؟اگزما چه ربطی به منع غذایی داره؟؟؟

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یکم زبر حالته.اویتامین آد میزنم 

یه پماد ایروکس برای اگزماست خیلی خوبه منم پای دخترم میزد میزدم بعدش دیگه کلا محو شد جای دیگشم نزد. از آب خوردن زیاد ب پوست میشه

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
کبد چرب سن و سال داره؟

اخه کبد چرب با کلی ازمایش مشخص میشه عزیز دل

یه پماد ایروکس برای اگزماست خیلی خوبه منم پای دخترم میزد میزدم بعدش دیگه کلا محو شد جای دیگشم نزد. ا ...

پای دخترتون دقیق از همین میزد؟؟؟؟؟یعنی اگزماس؟منع غذایی داره اگزما؟؟؟؟

کبد چرب سن و سال داره؟

ب نظرم حداقل اینقد زود درگیر نمیکنه چون بچه ها اونقد جنب وجوش دارن ک ..هرچنداطلاعی ندارم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
فقط برات دعا میکنم اگزما مباشه پسرمنم اینطور شد خوب شد ی جای دیگش زد بار ی جای دیگه1000تا دکتر بردم ...

عزیزم بچه رو زیاد حمام نبر بعدشم پماد ایروکس برای اگزما از داروخانه بگیر پوست ک خشک میشه اگزما میزنه یه مدت رعایت کنی بهتر میشه 

عزیزم بچه رو زیاد حمام نبر بعدشم پماد ایروکس برای اگزما از داروخانه بگیر پوست ک خشک میشه اگزما میزنه ...

ایروکس‌ث گرفتم برا الان بهترین کرو‌که براش جواب داد کرم ثمین ک خدایی بهتر شد

تاوقتی کرمهتش و‌دقیق بزنم خونه ی دوروز ک نمیزنم ی وضعی میشه که

پای دخترتون دقیق از همین میزد؟؟؟؟؟یعنی اگزماس؟منع غذایی داره اگزما؟؟؟؟

دختر من اول یه جای پاش زد بعد همون پا یه خرده بالاتر شد بردم پیش دکتر همین و گفت زیاد نشور ک چیزیه پوستش نره پماد داد گفت بزن ک خداروشکر خوب شد دیگه اصلا نزد منع غذایی هم نداشت البته اون موقع دختر من هنوز یک سالش نبود ک بخواد چیزی بگه ولی اگه بود میگفت الانم ۲ سال و چهار ماه 

ایروکس‌ث گرفتم برا الان بهترین کرو‌که براش جواب داد کرم ثمین ک خدایی بهتر شد تاوقتی کرمهتش و‌دقیق ب ...

الهی عزیزم انشالله ک بهتر بشه شامپو بدن فیروز آبی رنگ فک کنم خوب باشه بدنو خیلی نرم میکنه 

دختر من اول یه جای پاش زد بعد همون پا یه خرده بالاتر شد بردم پیش دکتر همین و گفت زیاد نشور ک چیزیه پ ...

مرسی میبرمش پیش دکتر