2777
2789

سلام آموزش گذاشتن،کسی تاحالا آموزششونو دیده راضی بودین؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
منم میخوام بدونم کسی بوده

سلام من نتونسم شرکت کنم حیفم اومد ولی بنظرم الان خیلی داره  خوب پیش میره فروش ماگ ها

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه ۱۸۰۰ باید پول بدی اکر کارت تمیز نباشه همکاری نمیده پولتم برگشت نمیزنه

اره ۴۰۰ آموزش میگیره

اگه کار بخای باید ۲۵۰۰واریز کنی

یه خانمه هس کارای اونو خیلی دوسدارم ولی اموزشاش دی وی دیه فککنم

اره ۴۰۰ آموزش میگیره اگه کار بخای باید ۲۵۰۰واریز کنی یه خانمه هس کارای اونو خیلی دوسدارم ولی اموزش ...

کسی میدونه واقعا کار میده یا نه. یا قضیه مثل جعبه کادو هاس کلی پول بگیره بعد بگه کارتون تمییز نیست . چون گفته در صورت تمیز و اصولی بودن بهتون سفارش میدیم و پول برگشت نمیخوره. مگه در ماهرچقدر سفارش میگیره؟؟

کسی میدونه واقعا کار میده یا نه. یا قضیه مثل جعبه کادو هاس کلی پول بگیره بعد بگه کارتون تمییز نیست . ...

نمیدونم ببین تو توضیحاتش گفته بود،اگ مطمعن نیسین ک میتونین ازپسش بر بیایین یا نه،میتونین اول ۴۰۰ واریز کنین تااموزش ببینین بعد کارتون ک خوب شد بقیه پول برای همکاری تا سفارش بدیم

منم ب همینا فکر میکردم میگفتم مگه ماگ چقد برا مردم مهمه که بخاد به ما روزی حداقل ۴تا سفارش بده،ولی قراردار یه ساله میبندن فککنم

و تو شرایط گفته بود حداقل در آمد ۴.۵حداکثر ۲۸میلیون  بستگی ب کارکرد خودتمداشت