2777
2789

ولنتاین پارسال گوشیم خراب شده بود خیلی اعصابم خورد بود شوهرم گوشی گرفت برام .امیدوارم امسالم یادش باشه و سوپرایزم کنه 😅😅

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال تولدم برای ی دستبندو انگشتر طلا گرفته بود روز زن هم برای ی پلاک قلب گرفته بودم اصلا انتظارشو نداشتم خیلی خوشحال شده بودم اخه سالای قبل کادوی انچنانی نمیداد بهم برای همین خیلی خوشحال شدم

😍😍چطوری غافل گیر شدید 😍😍

هم از جانب دوستام 

هم از جانب خونوادمبیرون بودم یهو با ی عالمع ادم مواجه شدم 

راستش من سوپرایز زیاد شدم بیشتر تشویق ینی بابام خدا سلامتی بدع بهش هوامو زیاد داشت 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

وقتی درس اندیشه اسلامی 2 رو افتادم خیلی سوپرایز شدم    

فک میکردم فقط منم ک این درس رو افتادم البته من اندیشه ۱ بود 😂😂😂

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

من خودم خودم سوپرایز کردم ۵۲ ساعت بیدار بودم اونم سر شیفت کاریی 

واقعا تا به حال انقدر تعجب نکرده بودم 

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
خدا سوپرایزمون کرد بی بی مثبت و تودلیم رو بهمون داد.خداجووونم شکرت 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

حرف تازه‌ای ندارم فقط زمستان در راه است …

کلاه بگذار سر خاطراتی که یخ زده‌اند، شاید یادت بیفتد جیبهایت را که وقتی دست‌هایم مهمان‌شان بودند!

تولدت مبارک دی ماهی جان

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 حرف تازه‌ای ندارم فقط زمستان در راه است … کلاه بگذار سر خاطراتی که یخ زده‌اند، شا ...

💋💋❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
فک میکردم فقط منم ک این درس رو افتادم البته من اندیشه ۱ بود 😂😂😂

وقتی رفتم تو سایت دیدم نمره م شده هشت و نیم پشم هام ریخت زنگ زدم گفتم: الو ژاله جون نوبت اپیلاسیون منو کنسل کن