2777
2789
عنوان

وسایلتو رنگی رنگی کن🌼🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 23 پست

منم یه کوزه توخونه داشتم روشو مهره های تزیینی زدم وباگلهای ریز کریستالی خوشگلش کردم داخلش هم یه دسته از خوشه های گندم گذاشتم. ویکی دیگه هم سبدمیوه رو دورش پارچه دوختم وروی پارچه گلهاي روبانی درست کردم وزدم بهش توش جوراب میریزم یا وسایل کوچیک الان دم دستم نیست که عکس بذارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه کوزه توخونه داشتم روشو مهره های تزیینی زدم وباگلهای ریز کریستالی خوشگلش کردم داخلش هم یه دسته ...

من عاشق کاردستیم

کلی. قوطی رب نگه داشتم تا یکم بعد امتحان سرم خلوت شه نمد مالیش کنم😄با چوب و تنگ و.... کلی چیزی درست کردم

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
من عاشق کاردستیم کلی. قوطی رب نگه داشتم تا یکم بعد امتحان سرم خلوت شه نمد مالیش کنم😄با چوب و تنگ و ...

آره قوطی رب هم خوب میشه منم بایکی دورشو نمدزدم وروبان دوزی کردم توش برس وشونه و اینا میذارم

آره قوطی رب هم خوب میشه منم بایکی دورشو نمدزدم وروبان دوزی کردم توش برس وشونه و اینا میذارم

بله ،مخصوصا ارایشی و خورده ریز

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎
اوووم راستی میتونی دویا سه تکه چرم مربیعه کوچولو ببری رنگ روشن،حالت وصله شده بدوزی ب کیفت😜

اره ایده ی جالبیه ، ابجیم کلی چرم های رنگی رنگی داره کاش پیشم بود ازش میگرفتم

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!