2777
2789
عنوان

چرا همه شاعر شد؟

85 بازدید | 16 پست

چطوری همتون شعر میگین؟ این تب شاعری چییه تو نی نی سایت؟🤔

نامردا یکم به من هم یاد بدین دیگه😊🤗

این همه شعرای قشنگ قشنگ از کجا میگین؟⁦☹️⁩

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊

منم بلد نیستم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🙃🙃🙃

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

من یکم شعر میگفتم

اما اینجا تقویتش کرپم.......

بیا اسی تقدیم بتو

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

در دلم دردی نهان است 

خدا میداند

قلب من از عشق لبریز

و تنم در بند است

روحم انگار کمی پرواز را میخواهد

عشق را میخواهد

نفسی همنفسی میخواهد

امشب انگار هوای دل من آرام است

عطر گیسوی تو امشب مستی این جان است

در دلم رازیست امشب 

که خدا میداند....!

آنید#  

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

وای من فکر میکردم شعر میگم  تو تتپیک اشک هاراز های خیس منند چند تا شاعر دیدم از خودم شرمم شد ب ...

😅😅

ولی بعضی ها اینجا خیلی قشنگ شعر میگن چطوری خدایی منم میخوام⁦☹️⁩

خسته ام،خیلی خیلی زیاد                                       دلم تنگه پرتقاله من...🍊
من یکم شعر میگفتم اما اینجا تقویتش کرپم....... بیا اسی تقدیم بتو ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ در دلم دردی نهان ...

خیلی قشنگه مرسی عزیزم⁦♥️⁩😍😘

وای من فکر میکردم شعر میگم  تو تتپیک اشک هاراز های خیس منند چند تا شاعر دیدم از خودم شرمم شد ب ...

شرم چیه

اونجا همه جمعیم دور هم

حتما شرکت کن زندگی جانم❤

شمام تو تاپیک اشک ها هستید؟؟

بله هستم

راستش تاپیک اشک ها در ادامه ی تاپیک شعره

از پارسال تا الان ماها دور همیم

شمام حتمنی بیا زندگی❤

بله هستم راستش تاپیک اشک ها در ادامه ی تاپیک شعره از پارسال تا الان ماها دور همیم شمام حتمنی بیا ...

من خوندم چندین صفحه ازش رو چشم حتما فردا منم شعر هام رو میزارم

استارتر اون تاپیک یه شاعر به تمام معنا هستند من که از خوندن اشعارشون کیف میکردم

من خوندم چندین صفحه ازش رو چشم حتما فردا منم شعر هام رو میزارم استارتر اون تاپیک یه شاعر به تمام مع ...

بله

غزلبانو جان عالیه عالی

ب معنای تمام کلمه شاعر

عاشق

خوشحالمون میکنی عزیز دل❤