2777
2789
عنوان

خانومااا بگین ......😶😶😶😶

195 بازدید | 15 پست

خانوما شما چجوری رفتار میکنید که طرفتون فکر نکنه خیلی وابستشین من اصلا نمیتونم ب این حسم غلبه کنم و نشون ندم دلم نمیخاد شوهرم ازم خسته بشه تعادلم ندارم😐 مثلا پیام میده میخوام دیرجواب بدم یکم فک نکنه خیلی منتظرم ولی نمیتونم شما چکار میکنید؟؟! (اینم بگم ما عقدیم)

زیاد پیگیر نباش 

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب یعنی چی نمیخوام بدونه وابستشم  الان شما باید به هم دیگه محبت کنین همو دوست داشته باشین تا بتونین ادامه بدین اینکه مغرور وسرد برخورد کنین و چیزی نشون ندین از دستش میدی نه با محبت.

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉

یه پیج روانشناسی داشتم در جواب این سوال میگفت زندگی داشته باش

اگه ادم برا خودش زندگی داشته باشه و مشغول برنامه هاش باشه خود ب خود این فاصله لازم و ضروری ایجاد میشه بدون اینکه همش تو جنگ با خودت باشی ک کی جواب بدم یا ندم..هم مجبور نیستی فیلم بازی کنی هم پیشرفت میکنی هم سرگرم میشی

حالا هر برنامه ای مثلا ورزش خرید بیرون رفتن فیلم دیدن رسیدن ب خود و...  

زندگی داشته باش

خوب یعنی چی نمیخوام بدونه وابستشم  الان شما باید به هم دیگه محبت کنین همو دوست داشته باشین تا ب ...

منظورم اینه میخوام تعادل داشته باشم محبت میکنیم بهم من نمیخوام از حد بگذره که ازم خسته بشه

منظورم اینه میخوام تعادل داشته باشم محبت میکنیم بهم من نمیخوام از حد بگذره که ازم خسته بشه

شوهر بهش گیر ندی وغرغرو نباشی ازش زیاد چیز میز نخوایی بعد ازش ایراد نگیری دیگه از چیز دیگه ای خسته نمیشن مردا از این رفتارا خسته میشن

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
خب بفهمه.عاشقشی چه عیبی داره شوهرت دیگه ،به چه چیزهایی فکر میکنی ببین اویزون بودن خوب نیست ولی دوست ...

اون ک میدونه من عاشقشم ولی میخوام این تعادله رو خودم حفظ کنم که ازم خسته نشه ک واسم سخته 😶