2777
2789
عنوان

تیپتون چجوریه 🧸🎈باحجاب یا بی حجاب؟؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 15540 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من یه پسره رو دیدم به دختره متلک انداخت دختره بی حجاب بود کاملا و موهای بلند و دختره توجه نکرد پسره چندبار متلک انداخت و هی سیریش شد دختره باز توجه نکرد بعد پسره ورداشت یه فندک گرفت زیر موهای دختره موهاش آتیش گرفت بیچاره مردم به زور نجاتش دادندمیخوام بگم نمیهش بی حجاب باشی و کسی بهت کاری نداشته باشه. عفت و حجاب همیشه نجات دهنده آدمها بوده .ضمنا اگر دختران ایرانی می‌خوان بی حجاب باشن و آتیش بگیرن مثل این دختر بیچاره عیبی نداره باشند ولی اول پسران و پدران شهید شده برای امنیت اینها رو پس بدهند بعد هرغلطی خواستند بکنن بکنن الکی شهید ندادیم اول برگردونن بابای بچه ها رو . برادر و پسران رو بعد هر جا خواستن برن بی حرمت شن.

با سلام من با حجابم به هزار دلیل

یکی از دلایلش اینه که درسته خداوند ارحم الراحمینه 

ولی دفع خطر احتمالی عقلا واجبه و من به خاطر احتمال عذاب خداوند به خاطر سرپیچی از فرمانش حجاب رو رعایت میکنم 

و اینکه هیچ محبتی بدون اطاعت معنی نداره اگر خدا رو دوست دارم باید به فرمانش عمل کنم

مرد ایرانی همیشه و همه جا بی فرهنگه مشکل خانم نیس مرد خودشو اصلاح کنه جهان سوم که میگن اینه

عزیزم...

میشه بریم توی جنگل و تجهیزات نبریم بگیم من نیتم پاکه، مشکل ببر و شیر و پلنگن که وحشی ن؟؟؟