2777
2789
عنوان

همین الان فهمیدم مامانم به بابام خیانت میکرده اونم ۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 2108 بازدید | 87 پست

اگه رابطه شون با هم خوب نیست تشویقش کن بره پیش مشاور

به روش نیار که قبحش از بین بره

شایدم جدی نیست

بهش محبت کنین و سعی کن رابطه شونو خوب کنی

دوتایی برن بیرون 

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...  
به خود مامانت بگو  چی گفته بودن که فکرکردی خیانته؟

نمیدونم در همین حد میدونم که با یارو چت عاشقانه میکرده اونوقت من با ۲۰ سال سن تاحالا نزاشتم دوس پسرم بهم دس بزنه😑

😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت با مادرت صحبت کن عزیزم پیامدکارشوبهش بگو اگه دیدی اصرار داره بگوپدرتوتوجریان میزاری

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

ب مامانت بگو غیر مستقیم اگ ادامه داد مستقیم بگو 

من تجربه دارم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗