2777
2789
عنوان

چه جوری بلاگر بشم ؟؟

614 بازدید | 24 پست

میگم خوشبحال بلاگرا روزمرگی هیچ هنر خاصی ندارن کلی درامد دارن ... من الان شرایط زندگیم جوریکه نیاز به کار و درامد دارم بچمم کوچیکه .چه جوری بلاگر بشم خواهشا بلدین بگین تو ایسنتا یکسری پیچ ها اموزش میدن ولی کلی هزینشه

برای سلامتی خودت و عزیزانت .....و من و عزیزانم.صلوات♥️🙏🕊️♥️🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما یکی از فامیلای تقریبا نزدیکمون بلاگره یعنی چیزی که ریخته کف اینستا کلا با زندگیش فرق داره بی خیا ...

اونکه اره ..ولی درامدش چقدره ؟؟چه کار کرده

اعتماد بنفس زیادد+ نشون دادن اینکه ما خیلی خوشبختیم شوهرم خیلی باشخصیتو مهربونه خودمم خیلی خیر خواهم+ زندگی لاکچریتو بکنی تو چشم بقیه

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...
اونکه اره ..ولی درامدش چقدره ؟؟چه کار کرده

در آمدش خوبه ظاهرا از پروسه ش خبر ندارم چیکار کرده ولی هی زرت و زورت ایستوری میذاره

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
اعتماد بنفس زیادد+ نشون دادن اینکه ما خیلی خوشبختیم شوهرم خیلی باشخصیتو مهربونه خودمم خیلی خیر خواهم ...

عزیزم زندگیم لاکچری نیست کاملا معمولی ... فالور ندارم که😐

چه هنری داری؟ شوهرت پایه ست که عکساتو بزاری اینستا؟ 

هنر که نه فقط زبون دارم🤗🤗

شوهرم کاری نداره ولی خودم مقیدم معمولا عکس از خودم نمی ذارم

لباسای شیک بپوش از خودتو بچه ات عکس بذار ی میز پر از خوراکی بچین  خاطرات عشقو عاشقی و ازدواجت ...

اینا همه هزینس .اونم تو این شرایط بد مالی من😐😔