2777
2789

قلبم درد میکنه 

شوهرم هنوز با زنه در ارتباطه مطمئنم زنه همش آنلاینه 

شوهرم هم انگار یه واتساپ دیگه در کنار این واتساپش نصب کرده برا خانوم.ده بار کنترل کردم بعد از اینکه زنه آفلاین میشه شوهرم روی شماره واتساپ قبلش آنلاین میشه.یعنی قبلش روی اون شماره اش که من ندارمش داشته باهاش لاس میزده

بنظرتون چطوری پیاماشونو بتونم بخونم؟راهی برای هک واتساپ از راه دور سراغ ندارین؟هکر نمیشناسین بهم معرفی کنین؟

میخوام پیاماشونو ببرم به شوهره زنه بدم همونطورب که زندگیمو از هم پاشید زندگیشو از هم بپاشم  

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷

اره ببر نشون بده ابروشوببر 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه برنامه هس. نصب میکنی رو گوشی شوهرت بعد هر کاری کردو فیلم میگره هر صدای هم که بگن ظبط میکنه

میشه برا حاجتم وعاقبت بخیریم صلوات بفرستی اللهم صل علی محمد. هر کی این امضا رو دید صلوات مهمونم کنه

چرا هنوز داری با همچین مردی زندگی میکنی

من به شخصه از آدمایی که همش میگن طلاق بگیر بدم میاد، ولی خیانت غیر قابل بخششه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

عزیزم راهی جز دیدنوشی همسرت یا اون خانوم نداری واتساپ هک نمیشه. اگرم بشه از روی گوشی شوهرت پاک میشه

# نه ب کودک همسری😡🤬😤😱من ی دختر 20 ساله ام ک تو 15 سالگی بچگی کردم، عاشق شدم و در آخر ازدواج کردم.... من حتی ی لحظه هم فکر نکردم.... اصلا نمیدونستم ازدواج چیه.... پس دختر ک 13 سالشه یا 10 سالشه یا همون 15 چ میفهمه ازدواج چیه.... لطفا. لطفا نکنید..... صرفا برا اینکه خودم اینو تجربه کردم نمیگم.... من دیدم زیاد دیدم ک هم سنام پشیمون شدن.... با اختلاف اینکه اونا خانوده هاشون خواستن و من خودم و حالا هر ناراحتی باشه روم نمیشه ب کسی بگم چون همه ی اطرافیانم بخاطر سنم مخالف صددرصد بودن.... اگه این امضا حتی روی یک نفر تاثیر بزاره.    از ته دلم شاد میشم🙃دخترا خوش بگذرونید... عشق کنید با دوستاتون وقت بگذرونید و با هدف پیش برید.... عاشق همه ی دخترام و خوشحالم ک یک دختر قویم ک دست از آرزوهاش نمیکشه💪
یه برنامه هس. نصب میکنی رو گوشی شوهرت بعد هر کاری کردو فیلم میگره هر صدای هم که بگن ظبط میکنه

چی هست اسمش؟؟؟؟

وقتی طرفتونوباکس دیگه ای دیدید بحث نکنید دودستی تقدیمش کنید.ادم که دستمال کاغیونمیشوره😏