سلام بچها میگم من کلا وقتی مجرد بودمن ادم ازخود گذشته ایی بودم یعنی کلا فداکاری میکردم واسه خانوادم یعنی اگه میرفتیم خرید اول میحواستم خواهرو مادرم واسه خودشون خرید کنن بعد من یعنی این حالا یه چیز کوچیک بود الان یادم اومد مثال زدم هیچ وقت خودخواه نبودم هیچ وقت نخواستم حرف خودمو به کرسی بشونم...بچها بعد ازدواجمم همینم الان وقتی غذایی چیزی میخوام بذارم اول اولیت همسرمو قرار میدم که چی دوس داره و خیلی به خواسته خودم اهمیت نمیدم..حسرت میخورم وقتی میبینم همه به خودشون اول اهمیت میدن من بدم میاد دلم نمیخواد اینجوری باشم حالا شوهرم ادم خودخواهی نیست اما مثل منم نیست...مثلا میخوام چیزی به خودم بخرم دلم نمیاد البته درمورد خرید بگم که یکم دستمون تنگه واسه همون فکر میکنم اول اولیت های خرید واسه خونمون هست تا خودم...دلم میخواد منم حرفمو به کرسی بشونم مثل دخترای دیگه اما زود منصرف میشم از خواستم...البته شوهرم همیشه ازم بابت این اخلاقم تعریف میکنه میگه زن من هیچ وقت به زور چیزیو ازم نخواسته هرچی خریدم خودم با دلم واسش خریدم
منم همینجوریم حتی ی کارت پس انداز داریم برا ماشین اگه ی قرون ازش برداریم من خواب و خوراک ندا ...
نه دیگه اینجوریم خوب نیست...حالا من نذاشتم این اخلاقمو شوهرم خیلی متوجه بشه اما نمیذارم لباس کهنه بپوشم در حد نیازم خرید میکنم و به چیزی نیاز داشته باشم حتما میخرم اینطوریم نیستم...شماهم اگه میخوای اینجوری نباشی روخودت یکم کار کن در این حدم خوب نیست
از داخل خونه شرو کن اول!تو هفته یه بار حداقل به دلخواه خودت غذا درست کن!اول واسه خودت بکش غذارو.گوشت ...
اره باید اینکارو بکنم...من تو خرید میدونی چه جوریم فقطططط چیزایی رو که نیاز دارم میخرم اما هیچ وقتم چیز کهنه یا بدنپوشیدم اصلا همیشه سرو وضعم خوبه و مرتب...ولی خرید اضافه نکردم واسه دلم...دلم میخواد پول داشتم بیشتر و فکر چیزیو نمیکردم با خیال راحت ولخرجی میکردم شوهرم ادم ریلکس و دست و دلبازیه یعنی بخوام چیزیو اگه پولم نداشته باشه اصلا نه نمیگه میگه باشه تا چندروز دیگه میخرم برات..
نه دیگه اینجوریم خوب نیست...حالا من نذاشتم این اخلاقمو شوهرم خیلی متوجه بشه اما نمیذارم لباس کهنه بپ ...
بدبختی من اینه تمام این بلا هارو مادر خودم سرم اورد هی میگف لباس برا چیته ناخن ب چ دردت میخوره رنگ مو نزن موهات خوشکله ولخرجی انقد جلو روش گفت و گفت و گفت ک من و ب باد داد هرجا میرم میگن این مادرته یا مادرشوهرت از اول نزاشت خرج کنم الان خودمم دیگه رغبتی ندارم حوصلشم ندارم خودمم انگار قانع شدم ک نیازی نیس
شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
هر چیزی به اندازه خوبه،زنی که خرج نداره ارج نداره،مردا تو ذاتشون هست که دوست دارن تامین کنند نیازهای ...
اتفاقا نمیذارم خیلی متوجه این اخلاقم بشه که اصلا نیازی ندارم برطرفش کنه وقتیم چیزی میخره یا پول میده ازش تشکر میکنه که نگه نیاز زنمو برطرف نمیکنم و فلان...ولی دوس دارم بعضی وقتا واسه دل خودم باشم یا اولویت خودمو قرار بدم اما نمیکنم اینکارو
بدبختی من اینه تمام این بلا هارو مادر خودم سرم اورد هی میگف لباس برا چیته ناخن ب چ دردت میخوره رنگ م ...
نه به من کسی نگفته اتفاقا دور اطرافیانم میگن چرا نمیخری چرا فلان نمیکنی وقتی میخوام کاری کنم استقبال میکنن..اره حرف دیگران تاثیر میذاره رو ادم اما سعی کن به خودت بگی اره نیاز دارم باید فلان کارو بکنم حتما چرا نیاز دارم واقعا اینجوری ملکه ذهنت میشها