2777
2789
عنوان

بچها میخوام بیشتر به خودم بیشتر اهمیت بدم اما چه جوری؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 25 پست
منم همینجوریم  حتی ی کارت پس انداز داریم برا ماشین اگه ی قرون ازش برداریم من خواب و خوراک ندا ...

نه دیگه اینجوریم خوب نیست...حالا من نذاشتم این اخلاقمو شوهرم خیلی متوجه بشه اما نمیذارم لباس کهنه بپوشم در حد نیازم خرید میکنم و به چیزی نیاز داشته باشم حتما میخرم اینطوریم نیستم...شماهم اگه میخوای اینجوری نباشی روخودت یکم کار کن در این حدم خوب نیست

از داخل خونه شرو کن اول!تو هفته یه بار حداقل به دلخواه خودت غذا درست کن!اول واسه خودت بکش غذارو.گوشت ...

اره باید اینکارو بکنم...من تو خرید میدونی چه جوریم فقطططط چیزایی رو که نیاز دارم میخرم اما هیچ وقتم چیز کهنه یا بدنپوشیدم اصلا همیشه سرو وضعم خوبه و مرتب...ولی خرید اضافه نکردم واسه دلم...دلم میخواد پول داشتم بیشتر و فکر چیزیو نمیکردم با خیال راحت ولخرجی میکردم شوهرم ادم ریلکس و دست و دلبازیه یعنی بخوام چیزیو اگه پولم نداشته باشه اصلا نه نمیگه میگه باشه تا چندروز دیگه میخرم برات..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خواشتتو تحمیل کنی ک چی بشه ی نفر میشناشم اینجوری حرف حرف اون از جایی مراسمی ک هستیم میره همه پشت ...

اره منم دیدم هچین ادمایی رو اتفاقا واسه همین دوس نداشتم اونجوری باشم همه بدشون میاد ازاون طرف

اره باید اینکارو بکنم...من تو خرید میدونی چه جوریم فقطططط چیزایی رو که نیاز دارم میخرم اما هیچ وقتم ...

خب پس خیلی خوبه.بشین ببین چی دلت میخواد که همیشه پسش زدی!میتونی بخرش.اینجوری حسرت زندگی ادم کم میشه!

من همین یه دونه ام!
نه دیگه اینجوریم خوب نیست...حالا من نذاشتم این اخلاقمو شوهرم خیلی متوجه بشه اما نمیذارم لباس کهنه بپ ...

بدبختی من اینه تمام این بلا هارو مادر خودم سرم اورد هی میگف لباس برا چیته ناخن ب چ دردت میخوره رنگ مو نزن موهات خوشکله ولخرجی انقد جلو روش گفت و گفت و گفت ک من و ب باد داد هرجا میرم میگن این مادرته یا مادرشوهرت از اول نزاشت خرج کنم الان خودمم دیگه رغبتی ندارم حوصلشم ندارم خودمم انگار قانع شدم ک نیازی نیس

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
هر چیزی به اندازه خوبه،زنی که خرج نداره ارج نداره،مردا تو ذاتشون هست که دوست دارن تامین کنند نیازهای ...

اتفاقا نمیذارم خیلی متوجه این اخلاقم بشه که اصلا نیازی ندارم برطرفش کنه وقتیم چیزی میخره یا پول میده ازش تشکر میکنه که نگه نیاز زنمو برطرف نمیکنم و فلان...ولی دوس دارم بعضی وقتا واسه دل خودم باشم یا اولویت خودمو قرار بدم اما نمیکنم اینکارو

بدبختی من اینه تمام این بلا هارو مادر خودم سرم اورد هی میگف لباس برا چیته ناخن ب چ دردت میخوره رنگ م ...

نه به من کسی نگفته اتفاقا دور اطرافیانم میگن چرا نمیخری چرا فلان نمیکنی وقتی میخوام کاری کنم استقبال میکنن..اره حرف دیگران تاثیر میذاره رو ادم اما سعی کن به خودت بگی اره نیاز دارم باید فلان کارو بکنم حتما چرا نیاز دارم واقعا اینجوری ملکه ذهنت میشها

خب پس خیلی خوبه.بشین ببین چی دلت میخواد که همیشه پسش زدی!میتونی بخرش.اینجوری حسرت زندگی ادم کم میشه!

اره باید رو خودم خیلی کارکنم حتی بعضب وقتا چیزیم که لازم ندارم بخرم تا بتونم این طلسمو بشکنم