2777
2789

سلام بچها میگم من کلا وقتی مجرد بودمن ادم ازخود گذشته ایی بودم یعنی کلا فداکاری میکردم واسه خانوادم یعنی اگه میرفتیم خرید اول میحواستم خواهرو مادرم واسه خودشون خرید کنن بعد من یعنی این حالا یه چیز کوچیک بود الان یادم اومد مثال زدم هیچ وقت خودخواه نبودم هیچ وقت نخواستم حرف خودمو به کرسی بشونم...بچها بعد ازدواجمم همینم الان وقتی غذایی چیزی میخوام بذارم اول اولیت همسرمو قرار میدم که چی دوس داره و خیلی به خواسته خودم اهمیت نمیدم..حسرت میخورم وقتی میبینم همه به خودشون اول اهمیت میدن من بدم میاد دلم نمیخواد اینجوری باشم حالا شوهرم ادم خودخواهی نیست اما مثل منم نیست...مثلا میخوام چیزی به خودم بخرم دلم نمیاد البته درمورد خرید بگم که یکم دستمون تنگه واسه همون فکر میکنم اول اولیت های خرید واسه خونمون هست تا خودم...دلم میخواد منم حرفمو به کرسی بشونم مثل دخترای دیگه اما زود منصرف میشم از خواستم...البته شوهرم همیشه ازم بابت این اخلاقم تعریف میکنه میگه زن من هیچ وقت به زور چیزیو ازم نخواسته هرچی خریدم خودم با دلم واسش خریدم

منم شبیه تو بودم

اول سعی کن واس همسرت هدیه نخری دیگه

خب نمیدونم چطوری بگم.همینایی که گفتی یعنی میدونی که مشکلت کجاس.از این ب بعد اول بهترینشو واس خودت بزار اگر اضافه اومد واس بقیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خواشتتو تحمیل کنی ک چی بشه

ی نفر میشناشم اینجوری حرف حرف اون از جایی مراسمی ک هستیم میره همه پشتش حرف میزنن و ازش متنفرن مثلا ب خاطر پسرشون یا نسبت فامیلی بهش چیزی نمیگن 

سعی کن خودتباشی

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
خدایی این تعریف شوهرت به همه چی می ارزه یعنی قدر میدونه واقعیت در شرایط اقتصادی الان باید مراعات کر ...

نه بابا الان زمستون شوهر من یک کاپشن خرید ۱ تومن برای پسرم ۳۸۰ اونوقت پول نرسید من چیزی بخرم. همه خانها لباسهای شیک خریدن من همون قدیمی ها. حالا هر جی تعریف کنه دلم که میخواد. 

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
بچه چندم خانواده اي؟دختر بزرگي؟

نه بچه اخریم..تازه میگن ته تغاریا لوس میشن و... اما من اصلا اینجوری نیستم نازک نارنجی و لوس هستم اما باورت میشه فقط از شوهرم انتظار دارم بهم توجه کنه و دوسم داشته باشه فقط دلم میخواد از لحاظ احساسی ارضام کنه اگه خدای نکرده تو چادرم باهاش باشم واسم مهم نیست فقط اینکه وسم داشته باشه واقعا و متعدم باشه

از داخل خونه شرو کن اول!تو هفته یه بار حداقل به دلخواه خودت غذا درست کن!اول واسه خودت بکش غذارو.گوشت بذار واسه خودت.بهترین قسمت غذا واسه خودت!

واسه خرید اولویت بندی کن.بعصی وقتا شاید نیازی نداری به چیزی که بخری درعوض همسرت نیاز داره ولی وقتی خودت چیزی میخوای ازش نگذر وقتی پولم هست حتما بخر.حتی اگه بعدا پشیمون بشی از خریدش!

من همین یه دونه ام!

منم همینجوریم 

حتی ی کارت پس انداز داریم برا ماشین

اگه ی قرون ازش برداریم من خواب و خوراک ندارم هی حصرتشو میخورم اما شوهرم عین خیالش نیست همیشه از خودم گذشتم برا بچه ها و شوهرم الان اونی ک همه چیش کهنه شده منم هیشکیم ی تشکر خشک و خالی نمیکنه تازه ب شوهرم میگم پول بده ب خودم برسم میگه ن پس انداز کنیم برا ماشین و تو ک نیاز نداری خرجی نداری ب چ دردت میخوره

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.

هر چیزی به اندازه خوبه،زنی که خرج نداره ارج نداره،مردا تو ذاتشون هست که دوست دارن تامین کنند نیازهای اطرافیان شون رو چه بهتر که خانومشون باشه، بهتره تاپيک های دختر گرانبها و بانو ارتميس عزیز رو بخونی بهت کمک میکنه گلم

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
خدایی این تعریف شوهرت به همه چی می ارزه یعنی قدر میدونه واقعیت در شرایط اقتصادی الان باید مراعات کر ...

اره قدر که میدونه خیلی اتفاقا مادرش اینام خیلی تعریفمو میکنن همه جا میشینن من میشنونم که تعریف اخلاقمو کردن هیچ وقت بدمو نگفتن...اما دوس دارم خودم به خودم ارزش بزارم حال دلم خوب بشه