2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی یعنی دیگه امید نداشته باشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 23 پست
اره  من پریودهام نامنطن نمیدونم اصلا کی موعدمه  وکی باردارشدم برام دعاکن عزیزم منم دعا ...

سلامت باشید ایشالله هردوتون. حتما 

شماام برای من دعا کن میگن دعای خانم باردار زودتر میگیره 2 ساله منتظره نی نی هستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامت باشید ایشالله هردوتون. حتما  شماام برای من دعا کن میگن دعای خانم باردار زودتر میگیره 2 س ...

عزیزدلم همه چی رو بسپار بخدا 

چشم برای همه منتظرهاوشما دعا میکنم ک این هدیه زیبارو خدابهتون عطا کنه 

ناامید نشو 

دوفاستون برای چی میخورن؟ 

منم پریودم 5روز عقب افتاده بی بی هامم همشون منفین دیگه بیخیال شدم میخوام دمنوش درست کنم بخورم پریودشم

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست
عزیزدلم همه چی رو بسپار بخدا  چشم برای همه منتظرهاوشما دعا میکنم ک این هدیه زیبارو خدابهتون عط ...

سلام عزیزم من هنوز پریود نشدم معدم خیلی میسوزه نارحتی معده داشتم قبلا ولی الان خیلی شدیده اینم ممکنه یه نشونه باشه؟ 

سلام 

من چند روزی دارم میمیرم از معده درد... هم ضعف و گرسنگی دارم هم نخورم درد میکنه هم بخورم درد میاد... 

والله نمیدونم الان کی باید پریود بشم! 

آخه پریودام ۳۰ روزه هست و ۱۵ آذر شدم. این ماه ۱۰ روز بعد از پاک شدنم دو و نیم روز لک دیدم فکر کردم دارم پریود میشم اما پاک شدم الان هم ۴ روزه درد دارم هم معده هم کمر هم زیر شکمم که البته زیر شکمم امروز بهتره ... 

دیشب بی بی گذاشتم منفی بود یه ساعت بعد دیدم انگار یه حاله کمرنگ داره بعد الان نگاش کردم رنگش پخش شده بود ... 

سلام  من چند روزی دارم میمیرم از معده درد... هم ضعف و گرسنگی دارم هم نخورم درد میکنه هم بخورم ...

ممکنهذبارداری باشی عزیزم حتما فردا صبح برو آزمایش بده بیا نتیجه شم اینجا بگو انشالله که یه نی نی خوشگل توراه داری