2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم غربالگری دادم منتظر جواب ازمایش غربالگریم.خدا کنه همه چی خوب باشه .

ولی من حتمن سلفری میدادم.امینو سنتز ازمایش تهاجمی احتمال سقط داره ۱ درصد.سلفری مطمئنه عزیزن

هزینه هاشو ب من میشه بگی؟؟سلفری چقد میشه امینو چقد؟؟

👩‍👧‍👧❤😍
بنظر شما سلفری اطمینانیه؟دوس دارم صدرصد خیالم راحت شه که با امینو میشه که اونم احتمال هس بچم سالم با ...

میگن سلفری رو می‌فرستن آلمان والا خودم تجربشو ندارم نمیتونم مطمئن بگم ولی چیزی که مطمئنم به یدونه آزمایش نمیشه اطمینان کرد حتی به یکی گفته بودن قلب نداره بچش و سقط کنه بعد از سقط دیده بودن داشته قلب از اینا زیاد شنیدم

منم غربالگری دادم منتظر جواب ازمایش غربالگریم.خدا کنه همه چی خوب باشه . ولی من حتمن سلفری میدادم.ام ...

امیدوارم برای شما خوب باشه،نمیدونی الان چه زجری دارم میکشم خودمم احتمالا سلفری بدم،دوسه تومنه هزینش

امیدوارم برای شما خوب باشه،نمیدونی الان چه زجری دارم میکشم خودمم احتمالا سلفری بدم،دوسه تومنه هزینش

الاهی فدات شم.درکت میکنم چرا نگرانی من دیشب داشتم توی سایت نگاه میکردم بعضیا با nt۸ و ریسک بالا سلفری دادن بچشون سالم بوده.عزیزم 

👩‍👧‍👧❤😍

[QUOTE=171290814]میگن سلفری رو می‌فرستن آلمان والا خودم تجربشو ندارم نمیتونم مطمئن بگم ولی چیزی که مطمئنم به یدونه آز ...[/Q

خدا از اون دکترایی نگذره که هیچی بلد نیستنو الکیجون یه بچه بی گناهو میگیرن،علاوه بر اون،چقدر اون مادر زجر میکشه بعدها افسرده میشه،من بشخصه اگه بچم مشکل داشته ک بخوام خدایی نکرده سقط کنم قطعا افسرده میشم چون الان جونم ب جونش بنده نمیدونی چقد برای داشتنش تلاش کردم

نگران نباش این استرس بدتره بابا.ببین این ریسکا دلیل بر مشکل صددرصد ک نیست میگن مثلن از بین ۳۰۰ نفر یک نفر بچش سندروم داره میخان این یک نفرو پیدا کنن.

منم هنو جواب ازمایشم نیومده خیلی استرس دارم همش میگن اگه ریسک بالا بزنن برام میمیرم.اصلن نگران نباش برو سلفری بده تازه جنسیت نی نیتم معلوم میشه

👩‍👧‍👧❤😍
الاهی فدات شم.درکت میکنم چرا نگرانی من دیشب داشتم توی سایت نگاه میکردم بعضیا با nt۸ و ریسک بالا سلفر ...

خدا نکنه عزیزم،من ان تیم خوب بود ولی نمیدونم چرا ازمایشم خوب نبود ولی فقط از خدا میخوام هیچ مادریو با بچش امتحان نکنه چون بدترین درده برای یه مادر

خدا نکنه عزیزم،من ان تیم خوب بود ولی نمیدونم چرا ازمایشم خوب نبود ولی فقط از خدا میخوام هیچ مادریو ب ...

خداروشکر عزیزم خیالت راحت باشه جواب سلفریت عالی میشه ntتم خوب بوده دیگه .جدیدا این دکترا واس همه ریسک میزنن الکی فقط حرصمون میدن

👩‍👧‍👧❤😍
نگران نباش این استرس بدتره بابا.ببین این ریسکا دلیل بر مشکل صددرصد ک نیست میگن مثلن از بین ۳۰۰ نفر ی ...

نگران نباش همه که مثل هم نیستن،شما جای من بودی چیکار میکردی سلفری میدادی یا امینو؟سلفری یعنی حتما اطمینانیه

[QUOTE=171290814]میگن سلفری رو می‌فرستن آلمان والا خودم تجربشو ندارم نمیتونم مطمئن بگم ولی چیزی که م ...

دکتر من اوایل کلی بهم استرس داد آه و ناله کردم کلی بخدا گناهه اگه دکتر سونو آرومم نمی‌کرد واقعا خورد میشدم تو۵هفته میگف قلب جنین تشکیل نشده قبل اونم میگف بارداری خارج رحمی هستی احتمالا چندین بار زد ذوقم ولی تو۸هفته که رفتم همه چی نرمال بود حالا باهام خوب شده مهربونی می‌کنه چه فایده ای داره اون موقعی که حساس بود وضعم کلی دلشوره دادی بهم

نگران نباش همه که مثل هم نیستن،شما جای من بودی چیکار میکردی سلفری میدادی یا امینو؟سلفری یعنی حتما اط ...

من سلفری میدادم اره عزیزم اطمینانیه خیالت راحت ما تو فامیلمون داشتیم فرستادن سلفری بچشونم سالم ب دنیا اومده

👩‍👧‍👧❤😍