خانوما من یه نظر ازتون میخوام خیلی برام مهمه،منازمایش غربالگری اول دادم احتمال سندروم داون با ریسک متوسط زدن،الان اگه شما جای من بودین ازمایش سلفری میدادین که هیچ خطری نداره برای جنین با یه درصد احتمال خطا،یا امینو کا احتمال سقط داره،توروخدا راهنمایم کنید دارم دیونه میشم
بنظر شما سلفری اطمینانیه؟دوس دارم صدرصد خیالم راحت شه که با امینو میشه که اونم احتمال هس بچم سالم با ...
میگن سلفری رو میفرستن آلمان والا خودم تجربشو ندارم نمیتونم مطمئن بگم ولی چیزی که مطمئنم به یدونه آزمایش نمیشه اطمینان کرد حتی به یکی گفته بودن قلب نداره بچش و سقط کنه بعد از سقط دیده بودن داشته قلب از اینا زیاد شنیدم
[QUOTE=171290814]میگن سلفری رو میفرستن آلمان والا خودم تجربشو ندارم نمیتونم مطمئن بگم ولی چیزی که مطمئنم به یدونه آز ...[/Q
خدا از اون دکترایی نگذره که هیچی بلد نیستنو الکیجون یه بچه بی گناهو میگیرن،علاوه بر اون،چقدر اون مادر زجر میکشه بعدها افسرده میشه،من بشخصه اگه بچم مشکل داشته ک بخوام خدایی نکرده سقط کنم قطعا افسرده میشم چون الان جونم ب جونش بنده نمیدونی چقد برای داشتنش تلاش کردم
[QUOTE=171290814]میگن سلفری رو میفرستن آلمان والا خودم تجربشو ندارم نمیتونم مطمئن بگم ولی چیزی که م ...
دکتر من اوایل کلی بهم استرس داد آه و ناله کردم کلی بخدا گناهه اگه دکتر سونو آرومم نمیکرد واقعا خورد میشدم تو۵هفته میگف قلب جنین تشکیل نشده قبل اونم میگف بارداری خارج رحمی هستی احتمالا چندین بار زد ذوقم ولی تو۸هفته که رفتم همه چی نرمال بود حالا باهام خوب شده مهربونی میکنه چه فایده ای داره اون موقعی که حساس بود وضعم کلی دلشوره دادی بهم