2777
2789
عنوان

سوال مهم از همتون دارم

108 بازدید | 18 پست

بچه ها سلام یه سوالی مغز منو مشغول کرده 

لطفا منطقی جواب بدید و اصلا تعصب به خرج ندید 

مگه غیر از اینه که خدا توو قرآن نوشته به هر کی بخوام زیاد می دم هر کسیو بخوام هدایت می کنم هیچ نیرویی بالاتر از ما نیست سرنوشت همه کارها به دست منه .چیزیو که به آن علم نداری از من مخواه .

حالا تکلیف این چیزایی که قانون جذبیا می گن چیه پس؟ خیلی تناقص داره درست نمی گم؟ چون جذبیا می گن فکر کن تا اتفاق بیوفته نیروی فکر قویه در صورتی که تا خدا نخواد اتفاقی نمیوفته شاید مصلحتمون نباشه یعنی . یه بار یادمه حتی یکی از جذبیا می گفت خدا بی کاره مگه بیاد به حرف ما گوش کنه خدا از روحش در ما دمیده پس ما همه کاره ایم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین همه چیز دست خدا هست قربونش برم تک تک حرفامونو میشنوه خب؟تقدیر هم دست خداست ولی خدا خودش که گفته با دعا میشه تقدیر و عوض کرد یا با فکر کردن چون کائنات میفهمند تو به چی فکر میکنی و صدات رو میشنوند

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
به نظر من شما کتاب چهار اثر فلورانس بخون جواب سوالتو پیدا میکنی🌹

من الان راجب کلام خدا صحبت کردم و سوال پیش اومد برام می تونید اینجا جواب بدید؟ من قبلا خوندمش ولی نصفه خوندم الان سوال دارم

ببین همه چیز دست خدا هست قربونش برم تک تک حرفامونو میشنوه خب؟تقدیر هم دست خداست ولی خدا خودش که گفته ...

بله صد البته خودش گفته دعای دعا کننده رو به هنگامی که دعا می کنه می شنوم و جواب می دم شکی نیست ولی کجا نوشته با فکر کردن کائنات می شنون؟ توو قرآن؟ 

بله صد البته خودش گفته دعای دعا کننده رو به هنگامی که دعا می کنه می شنوم و جواب می دم شکی نیست ولی ک ...

نه نه عزیزم ببخشید اشتب تایپ کردم چرا😐ببین عزیزم کائنات توی قران اومده و وجود داره خب؟بعد حالا کائنات صدای مارو میشنوند و همونطور که هی فکر بکنیم میشه البته همیشههه نه ها یجورایی انرژی مثبته دیگه که مثلا میگن نه تو کار نیارید

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
نه نه عزیزم ببخشید اشتب تایپ کردم چرا😐ببین عزیزم کائنات توی قران اومده و وجود داره خب؟بعد حالا کائن ...

کائنات که همون کوه و جنگل و درخت و .... هستش عشقم درسته توو قرآن اومده همشون که خدا هم گفته حتی سایه درخت و که ببینی در برابر من سجده می کنه کل کائنات منو تسبیح می گن .ببخشیدا عشقم‌می خوام به جواب برسم 

حالا شما که می فرمایید کائنات صدای مارو می شنون مگه مثل ما گوش و چشم دارن؟ شعور دارن؟ اراده ی خدا بر همه چی حاکمه .برگ خود درخت گوش به فرمان اذن خداست که از شاخش بیوفته چطور پس صدای مارو می شنون 

خوبه که انرژی مثبت باشیم شکی نیست ولی به نظرم به جای این جملات از ایمان و امید به خدا جایگزین بشن خیلی بهتره 

چون هیچ کس شریک نیست توو تصمیم خدا 

خوب کامل بخون چون خیلی مفصله نمیشه تو چندتا جمله خلاصش کرد

خوب من حال ندارم اونو بخونم 😂

شما الان دوتا جمله بگید که من جوابمو بگیرم در رابطه با همین سوالم یکیشو فقط اصن بگید

سلام بنظرم ب این سوال نمیشه از ی جهت جواب داد 

اینکه توی اراده و خواست خداوند چیزی دخیل نیست ک شکی درش نیست 

مورد دوم بحث قضا و قدر یعنی انسان ها یک تقدیری دارند و مطابق اون تقدیر اتفاقا و ...توی زندگیشون وجود داره 

از طرفی خداوند به انسان اختیار و قدرت تفکر و تعقل داده 

ک بتونن راهشونو انتخاب کنن 

حالا این بین من ن میتونم بگم ب این قوانین اعتقاد دارم یا ندارم چون شاید خواسته یا ناخواسته ب یه چیز مثبت یا منفی فکر کردم یا در جهتش در عمل تلاش کرده باشم و به اصطلاح این افراد اونو جذب کرده باشم ولی اینا فقط ی عنوانه 

یا این ک بارها توی دلم اونو خواسته باشم 

خداوند از رگ گردن ب ما انسان ها نزدیک تره و دعاهای قلبی و خواسته و حتی نیات مارو میدونه 

هرچند ک باید در جهت اون خواسته ها تلاش بشه 

و نمیشه ی گوشه نشست مثلا با فکر کردن ب غذا سیر شد

بارها توی قرآن انسان ب عمل کردن دعوت شده یا توصیه شده به انسان برای عمل 

حتی اگ بخوایم از این نظر ک بگیم فکر کردن موثره باید در جهت این تفکر عمل هم باشه 

چون معمولا انسان ی کار رو با نیت و فکرش معمولا انجام میده چه بهتر ک افکار مثبت و خواسته های نیکو داشته باشه

حالا خواسته ها و دعاهای ما طبق مصلحت خداوند خیلی وقتا مستجاب میشه یا با تاخیر یا فوری یا قطعا توی آخرت جواب داده خواهند شد.