2777
2789
عنوان

نمیدونم چی داره سرم میاد

222 بازدید | 9 پست

من دوماهه زایمان کردم اولاش خیلی خوب بود خیلی ، خلاصه نمیدونم جرا تا چله بچه دراومد ما بدبختیامون شروع شد یهو زد بخاریمون خراب شدن مجبور شدیم دوتومن پول بخاری بدیم فرداش گوشی همسرمو دزدیدن پیدا هم نشد دوروز بعدش من دلدرد شدید گرفتم رفتم بیمارستان احتمال آپاندیس دادن آخرشم گفتن آپاندیست نبود شکمت عفونت داشت ولی آپاندیستو عنل کردیم ، الان سینم یه چیز سفتی اندازه گوجه سبز بزرگ دراومده بالاش نمیدونم چیکار کنم فردا قراره دوباره برم بیمارستان ، توروخدا چیکار کنم خیلی دارم بدمیارم آخه من😭

قربونی چیزی انجام دادید؟ شاید چشم خوردید

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

سینت بخاطر شیردهیه فکرکنم منم توی شیردهی زیاداینجورمیشدم

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدقه بده

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
عزیز دلم چهار قل یعنی چی دقیقا

چهار سوره ی کافرون توحید فلق ناس

احتمالا د

چشم خوردید.یه تابلو ون یکاد یا چهارقل تو خونه داشته باش هر وقت چشمت بهش خورد بخون صدقه حتما هرروز کنار بزار

ایه الکرسی بخون

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b