2777
2789
منم بیشترمیگم هستی ولی میگن قدیمیه هی البته گفتم معنیش برام خیلی مهمه

نه اصلا قدیمی نیست پس اگه اینجوری مردم اسمای علی محمدو زهرا و فاطمرو نزارن کن خیلی قدیمیه به این حرفا فکر نکن مردم همیشه حرف واسه گفتن و ایرادگ فتن دارن

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره افرین گل گفتی

بنظرم ادم باید اسمی رو بچن بزاذه دوروز دیگه بزرگ شد ازاسمش خجالت نکشه. مامانای امروزی بعضیاشون یه اسمای عجق وجق من دراوردی میزارن و میگن معنیش قشنگه بابا علاوه برمعنی خود اسمم باید قشنگ و خوش اوا باشه بچه دوروز دیگه اسمشو بازیر نویس نمیگه که اول بفکر معنیشی بعد اسم خوبه جفتش قشنگ باشه

دیگه از تغذیه خسته شدیم یک سال تو اقدامیم نمیشه که 

عزیزم من دوستم دختر میخواست سه ماه تمام نمک و ازبرنامه غذاییش حذف کرد و روزی سه لیوان شیر میخورد و ماست زیاد میخورد بچش دختر شد البته میگن تو تعیین جنسیت بچه پدر دخیله

عزیزم من دوستم دختر میخواست سه ماه تمام نمک و ازبرنامه غذاییش حذف کرد و روزی سه لیوان شیر میخورد و م ...

ممنون

ولی من ۶ ماه رعایت کردم همش سرم گیج میرفت به خاطر خوردن کمه نمک انقدر هم شیر و ماست خورده بودم پادرد گرفتم چون سردی زیاد باعث درد پا میشه باردار نشدم خسته شدم تغذیه رو گذاشتم کنار سپردم فعلا به خدا ببینم قسمتش کی میشه یک سال گذشته فعلا پسرام رو ماه دوم باردار شدم نمیدونم چم شده دارم پیگیری میکنم ببینم مرضم چیه🤔🤔

ممنون ولی من ۶ ماه رعایت کردم همش سرم گیج میرفت به خاطر خوردن کمه نمک انقدر هم شیر و ماست خورده بود ...

اهان پس این راهارو رفتی ؟انشاالله خدا بهت به دختر نازبده😍⁦❤️⁩🤲