2777
2789

با ی پسری یک سال و چند ماهه آشنا شدم از هر نظر ماهه,مهربونم خوش اخلاق با ایمان نماز خون،دست و دلباز 

ولی بچه ها خیلی خجالت میکشم 

وقتی چهار سالم بوده مامان بابام جدا شدن 😔 مامانم معلم دبیرستانه تو این بیست سال پیش مامانم زندگی کردیم و همه خرجیمون هم با مامانم بوده. 

بچه هاااااا خیلی خجالت میکشم خودش در مورد بابام می‌دونه ولی خانواده ش نمیدونن 😔

چیکار کنم 😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت نداره عزیزم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چیز خجالت آوری تو این موضوع نمی‌بینم، به هر دلیلی پدر و مادر شما توافق نداشتن و جدا شدن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

این که عیب نیست برای هرکسی ممکنه پیش بیاد اگه اون اقا شمارو پذیرفته پس نگران نباش اگه دوست داشته باشه تا اخرش باهات هم مسیره

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

خجالت نداره

دوتا ادم نتونستن کنار هم زندگی کنن ربطی به کسی نداره

خداروشکر بی ابروت نکردن که

الانم اینقدر مردم درک دارن که بین بچه های طلاق وبقیه فرق نذارن مگر یه تعداد اندک درپیت

حال یک دل را اگر کردی خراب،اماده باش....اشک چشم دلشکسته خانه ویران میکند....

پسری که باهاشم شرایطش مثل شماس من خودم میپذیرمش ولی نمیدونم چرا انقدر خانوادها سخت میگیرن خیلی موضوع عادی ولی خانواده منم دارن اذیت میکنن که اون نیاد جلو

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

هر چقد خودتو بیشتر تحویل بگیری اونا اصلا این قضیه یادشون میاره 

هر چقد بیشتر احساس ضعف کنی و خجالت اونام به عنوان اتو هی میان میزنن تو سرتون

همه چی دست شماست 

مواظب باشید