2777
2789
به شوهرم دو بسته داده بودن پارسال از یه شرکت ساختمونی بود. یه بطری کوچیک مایع آبی رنگ هم باهاش بود ...

اون یه چیز دیگست. اسمش الان تو ذهنم نیست. اون چوبا رو میذاری تو مایع بوش پخش میشه روشن کردنی نیست

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟؟ حالا اونا خوبن یا بد؟اونا تاثیر دارن تو کاهس استرس یا فقط بو؟

اینو نمی دونم ولی خیلی گرونن. مراقبش باش

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
عود وانیلی خیلی بوش عالیه اگ دوران کودکی عروسک باربی داشتی از اون اصل ها بوی اونو میده،با عود بارون ...

اره جنگل های بارونی خوش بوعه

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

والامن دوسه بسته  بارایحه های مختلف گرفتم ولی حس میکنم خیلی ملایم نیستن منم دوسدارم ی چ ملایم تربگیرم

اخرین بسته ک مونده عودfast luck یاعودشانس سریع مشکیه ولی بسته های قبلیم رنگشون قهوای روشن بودبنظرم همیشه قهوایابهترن

جنگل بارونی رو من از دیجی کالا خریدم..آنقدر که میگفتن تعریفی نبود..ملایم هم نیست

من چند سال پیش گرفتم خوب بود....کف دریا هم بد نبود

ولی از همشون بیشتر لاین رو دوست داشتم...

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
جدی مبگی؟؟ وای یه بسته شو دادم شوهرم برد شرکتشون یه بسته شم گذاشتم برا مادر شوهرم که دیگه نمیدم نم ...

از ۱۴۰-۵۰ شروع میشه به بالا

اره جنگل های بارونی خوش بوعه

یه رایحه دیدم شیرهای آفریقا😄

مثل جادو می مونن آدم دوس داره از هرکدوم روشن کنه ببینه چه حسی پیدا می کنه

یه رایحه دیدم شیرهای آفریقا😄 مثل جادو می مونن آدم دوس داره از هرکدوم روشن کنه ببینه چه حسی پیدا می ...

اره لاین خوبه از همشون هم اون موقع گرون تر بود....

ولی من خیلی وقته نخریدم دیگه یه بستشو هنوز دارم..

شوهرم خوشش نمیاد منم روشن نمیکنم

پس بگم جلدی از شرکت برشگردونه سر جاش😂 نه شوخی اون یکیو خوب شد ندادم به مادرشوهرم😏

😄استفاده کن لذت ببر لاکچری