2777
2789
عنوان

اقدامات مهم قبل از بارداری

132 بازدید | 17 پست

دوستان عزیز شما چ کار هایی قبل از بارداری انجام دادین از قرص و ورزش و اماده کردن رحم و...

و چند وقت بعد اقدام باردار شدین؟؟

من از دیروز کیت تخمک گزاری استفاده میکنم امروز حاله دوم یکم پرنگ تر بود 

میخواسنم بدونم تخمک گزاریم درست شده یا ن چون ی مدت پریودم نامنظم بود ک ان شالله ماه بعد اقدام کنم

ورزش میکنم روزی 20 دیقه پیاده روی و اسید فولیک هم الان سه ماهی میشه میخورم (ی ماه اسید فولیک)(بعد اون دختر یدفولیک داد بهم)

میشه شماهم راهنماییم کنید❤

سطح پروژسترون خونت رو با غذا و دارو گیاهی ببر بالا خیلی خوبه تو نت سرچ کن 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیاده روی رو ادامه بده هر وقت دو تا خط هم رنگ بودن نزدیکی داشته باش و بعد از نزدیکی پاهاتو چند ...

من ماه دیگه میخوام اقدام کنم

یعنی فقط همون روز تخمک گزاری اقدام کنم بعد دیگه ن؟؟

در ضمن پریود نامنظم در زمان اقدام نشونه ی آماده بودن رحمه برای بارداری البته اینجوری شنیدم درست و غل ...

ن الان ک منظم شده😊

اوایل سال یکم نامنظم بود ک با ورزش و کاهش وزن الان از شهریور منظمه😊

بعد از اینکه دو تا خط هم رنگ شدن یک روز در میون اگه شرایطشو داشتی اقدام کنی که بهتره تا ۳ بار حد اکث ...

اها

من فک میکردم ی روز قبل تخمک گزاری ی روز خودش ی روز بعدش باید اقدام داشت

بعد چند روز مشخص میشه بارداری؟

می دونی که روز تخمک گذاری ۱۴ روز قبل از روز اول قاعدگیه بعدی میشه خودت حساب کن دیگه😅

اره عزیزم😊من 24 اذر پریود شدم با ماشین حساب تخمک گزاری حساب کردم فردا موعد تخمک گزاریمه ک از شنبه استفاده کردم 😊میخواستم بدونم درسته منظمه یا ن😀