2777
2789
بلد نیستم بفرستم عزیزم

ای بابا امشب هیچکی بلد نیست عکس بفرسته😂اشکال نداره به هر حال خوشحال شدم برات الهی که سالم بغلش کنی

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابا امشب هیچکی بلد نیست عکس بفرسته😂اشکال نداره به هر حال خوشحال شدم برات الهی که سالم بغلش کنی

مرسی عزیزم

میشه بهم یاد بدی چطوری بفرستم

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤
تاپیکمو ببین  پس چکار کنم من🙁

بنظر من بعد ۳ ماه خطر آنچنانی تهدید نمیکنه

حتی خدایی نکرده سقط و یا مشکل قلبش و اینا نهایت تا زیر ۲۰ هفته مشخص میشه بعد از اون مشکلی پیش نمیاد

من دکتر نرفتم فردا قراره برم،یه سری مشکلات برام پیش اومد نتونستم ولی دیدم همه ۳۲ هفته میرن

بادت میمونه فردا رفتی بیایی خبرشو بهم بدی؟

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
بنظر من بعد ۳ ماه خطر آنچنانی تهدید نمیکنه حتی خدایی نکرده سقط و یا مشکل قلبش و اینا نهایت تا زیر ۲ ...

الان هفته بیستم خداروشکر

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪