2777
2789
عنوان

ناناز هستم .یه شب عالی و خوشمزه و کادوی همسری +عکس❤

| مشاهده متن کامل بحث + 7595 بازدید | 243 پست

سلام عزیزم هرچندکه عکست دیگه پاک شده بود ولی چون قبلاقشنگیاتونو دیدم مطمعنم اینم قشنگ بوده هنرای آشپزیت که حرف نداره بازم برار واسمون هروقت گذاشتی منم تگ کن ببینم 

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

دلم میخواد اینو بفرستم واسه شوهرم 

منو خسته کرده از لح و لحبازیش

سر هر چی بحث و لجبازی حتی نون واسه خونه نمیخره پول واسم نمی‌ده از سر لج ش

تا حرف نزنم باهاش حرف نمیزنه و آشتی نمیکنه فک میکنم خیلی بدبختم 😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلوار 🤗

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️
وقت تزیین نداشتم دیگه همسر گشنه بود😁

چرابادل من بازی میکنی. من امشب خیلی هوس قورمه سبزی کردم. ازعصرتاحالاهوس کردم. ولی نوش جانتون

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
سلام عزیزم هرچندکه عکست دیگه پاک شده بود ولی چون قبلاقشنگیاتونو دیدم مطمعنم اینم قشنگ بوده هنرای آشپ ...

حذف نکرده 

سه تاصلوات می فرستی  برای گشایش مشکلمون؟😘خواهری بفرس😃ان شاالله به مراد دلتون برسید😻♥️ 

@miss_maaahsaaa عشق دلم بیا ❤

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

مبارکه عزیزم انشاء‌الله همیشه شاد باشی و بیای تاپیک خوب بزنی. 

خسته شدیم از بس تاپیک خیانت و مصیبت دیدیم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.