2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ

11342 بازدید | 51 پست

سلام بچه ها

پدرم پس فردا عمل سنگ شکنی کلیه تو بیمارستان خصوصی داره که هزینه ش ۵تومن میشه .. با توجه به اینکه سقف بیمه ۲۲ تومن هست با فرانشیز ۳۰ درصد... کسی اطلاع داره که بیمه تکمیلی کل هزینه رو میده یا نه..

همه جا خوندم بیمه آتیه سازان حافظ تعهدات خوبی نداره.

سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تعهدات خوبی نداره ولی قبلش دستور بستری و مدارک و... را ببر بیمه تا معرفی نامه بدن به بیمارستان ...

واقعا؟ نمیدونستم.. تلفنی هم خیلی خوب جواب نمیدن

کل هزینه نیست فرانشیز رو کسر میکنن

یعنی فرانشیز ۳۰ درصد باشه چقدر از ۵ تومن رو میده بیمه تکمیلی

سعی کنید معرفینامه بگیرید قبل ازعمل بهتره و گرنه مبلغ زیادی ازشما کم میشه

از همین بیمه تکمیلی بگیرم؟

برید نمایندگی آتیه سازان بگیرین خیلی به نفعتونه اینجوری

وای عزیزم ممنونم که راهنمایی کردین

اره عزیزم ازدکتربپرس که بابیمه آتیه سازان قرار داد داره اگه گفت قرار داره باید بری شعبه اتیه سازان نامه بگیری اما اگه دکترگفت با بیمه آتیه سازان قرارداد نداره باید اول پول پرداخت کنید بعدمدارک تحویل بیمه تکمیلی

اره عزیزم ازدکتربپرس که بابیمه آتیه سازان قرار داد داره اگه گفت قرار داره باید بری شعبه اتیه سازان ن ...

نه بعید میدونم قرارداد داشته باشه .. در هر صورت من برم برای بیمارستان معرفی نامه بگیرم؟ 

ممنونم بابت صبوریتون  

من خودم شاغل بیمه آتیه سازان هستم اینطور نیست فرانشیز۷۰درصدبخوره بیمارستان خصوصی سنگ شکن داره؟؟

بله داره