2777
2789
عنوان

دماغ عملی ها👃🏻👃🏻👃🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 39 پست
اره عزیزم برا من بعد یکسال درست شد 

من سه ماهه عمل کردم،ینی بهتر میشه؟☹ دکترم گفت حتا نصف ورمتم نرفته

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜
آره خیالت راحت خیلی تغییر میکنه تا یه سال

الان سه ماهه عمل کردم،خیلی نگرانم بخدا،واقعا کوچولو میشه؟😭

آفاق را گردیده ام؛ مهر ِ بتان ورزیده ام؛ بسیار خوبان دیده ام، اما تو چیزِ دیگری...💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من الان سه ماهه عمل کردم،اولش انقدررررر قلمی و ناااز بود،چسبو برداشتم ورمش زیاد شده مخصوصا پره ...

چسبو وقتی برداری حدود چندماه ورم ببشترمیشه تا بینی عادی بشه ن اینکه دوروز چسب بزنی ۱هفته نزنی باید بینیت ب بی چسبی عادت ننه

واسه منم بعد ی سال خوابید

من الان سه ماهه عمل کردم،اولش انقدرررررررر باریک و قلمی بووود،الانکه چسبو برداشتم ورمش زیاد شده مخصوصا پره ها و ارتفاع بینی از نیم رخ،خیلییی نگرانم😭

چسبو وقتی برداری حدود چندماه ورم ببشترمیشه تا بینی عادی بشه ن اینکه دوروز چسب بزنی ۱هفته نزنی باید ب ...

اره دکترمم گفت،اما خب دلم اروم نمیشد باید از کسی که تجربه شو داشت میپرسیدم☹ممنونم💚

من اصلا چشام قرمز نشد کبودی نشد ولی اوناییم که کبود میشن تو ۲ هفته کاملا میره

بابام خیلی حساسه 

گفتم اگه دو سه روز باشه برم خونه خواهر یا برادرم تا کبودیش بره ولی دو هفته باشه که نمیشه😭

بابام خیلی حساسه  گفتم اگه دو سه روز باشه برم خونه خواهر یا برادرم تا کبودیش بره ولی دو هفته ب ...

چی بگم شاید اصلا کبودی نداشته باشی اگه خیلی داشته باشی یعنی کل صورتت کبود شه تو دو هفته میره منظور من این بود کبودی معمولی تو چند روز اول برطرف میشه 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤
الان سه ماهه عمل کردم،خیلی نگرانم بخدا،واقعا کوچولو میشه؟😭

اووووو آره بابا من شیش ماهه عمل کردم هنوز داره تغییر شکل میده

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

اووووو آره بابا من شیش ماهه عمل کردم هنوز داره تغییر شکل میده

مرسی که دلداری میدی☹💚

اره دکترمم گفت،اما خب دلم اروم نمیشد باید از کسی که تجربه شو داشت میپرسیدم☹ممنونم💚

عزیزم منم یکماه عمل کردم مشکل تو رو دارم خیلی غصه میخورم ، درست شد واسه تو؟

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست