2777
2789

از اولش بگم ببخشید یکم طولانیه...

اول اینکه خانواده همسر من تو یه خونه سازمانی زندگی میکنن.خودشون خونه دارن ولی بخاطر موقعیت شغلی پیش اومده برای پدر شوهرم اومدن اینجا.میخواستن برای برادر شوهرم زن بگیرن پدر شوهرم پیش من گفتن ازدواج نمیکنه چون تو این خونه ایم اگه از اینجا بریم اونم ازدواج می‌کنه.منم اینجوری شدم،😳حالا این به کنار که این حرف پیش من واقعا زدن نداشت....

دومین قسمتشم اینکه من یه خاله ای دارم مجرده پدر شوهرم دو سال قبل گفتن نظرت چیه خالتو برای این برادر شوهرم در نظر گرفتم منم چیزی نگفتم به من چه آخه.برادر شوهرمم غیر مستقیم گفته بود نمی‌خوام اون موقع برادر شوهرم شغل مناسبی نداشتن.از اون طرفم متوجه علاقه خالم به این برادر شوهرم شدم.الآن موندم برم با این خالم راجب این اخلاق گند برادر شوهرم حرف بزنم (از اخلاقای بدش و توهین کردناش و خود راضی و خود پسند بودنش به همه.قهری بودنو....)و بگم همچین حرفی شده بود اگه در نظر داشت حداقل هیچی نمی گفت نه اینکه مخالفت کنه(منظورم خواستگاریش).از یه طرفم میترسم اونم بعداً بخواد بره خواستگاری چون نمیشه از برادر شوهرم چیزی سر در آورد بعداً من آدم بده میشم بخاطر حرفایی که به خالم زدم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم اصلا دخالت نکن پا پس بکش.....اگر ازت ی روزی روزگاری خالت تحقیق خواست حقیقت رو بگو الان اصلا حق دخالت نداری

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من دل من داند و دل داند و من......
سلام گلم اصلا دخالت نکن پا پس بکش.....اگر ازت ی روزی روزگاری خالت تحقیق خواست حقیقت رو بگو الان اصلا ...

تاحالا که کامل نه ولی سربسته چند بار بهش گفتم که از خونه قهر می‌کنه می‌ذاره می‌ره.

تاحالا که کامل نه ولی سربسته چند بار بهش گفتم که از خونه قهر می‌کنه می‌ذاره می‌ره.

من آدم حسودی نیستم اصلا اما واقعا دلم نمیخاد خالم بشه جاریم مثلاً..... اینجوری رفت آمد ها یطوری میشن حس خوبی ندارم

فکر کنم تو هم حس منو داری حساس شدی

عزیزم توکه همش گفتی بمن چه خوب اینجا هم بتوچه. ببخشید هاااا

چی بگم والا.پدر بزرگمم فوت کردن بخدا دلم براش میسوزه با پدرمم مشورت کردم گفتن تو که نمیدونی چی میشه آینده کاریت نباشه ولی بخدا دلم نمیاد.

من آدم حسودی نیستم اصلا اما واقعا دلم نمیخاد خالم بشه جاریم مثلاً..... اینجوری رفت آمد ها یطوری میشن ...

نه اصلا منظورم قضیه جاری شدن و اینا نیست برادر شوهرم اخلاقای بدی داره.مثلا به مادر خودش میگه تو غلط می‌کنی ...دیگه این با زنش چیکار میخواد بکنه و چی بگه