arayeshgarearayeshga مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 207 عنوان کم حرفی 134 بازدید | 20 پست دوستان من دوست پسرم خیلی کم حرفه چیکار کنم 😐😂🙄😁اینقدد کم حرفه ک منم حرف زدن یادم میره بیشتر میشینیم پیشه هم همونگا میکنیم 1399/10/14 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205847 تو حرف بزن مغزشو بخور😂 وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
arayeshgarearayeshga مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 207 تو حرف بزن مغزشو بخور😂 😐😂😐باهاش حرف میزنم میگه نیومدیم نه حرف بزنیم اومدیم همو ببینیم ،تو چتم میگه همو ببینیم حرف میزنیم😂😂😂😂خیلی کم حرفهههه دیونه شدم
arayeshgarearayeshga مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 207 منم همونجوریم.خب حرفی نداریم چی بگیم😂 وای نگووو .اینسری میخام برم پیشش میخام تخم کفتر ببرم بنظرت کار خوبی میکنم؟😂😁
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205847 😐😂😐باهاش حرف میزنم میگه نیومدیم نه حرف بزنیم اومدیم همو ببینیم ،تو چتم میگه همو ببینیم حرف میزنیم ... 😂این اخرشه😂خوبع بخدا مث منه😂 وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
simsim73 عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 5120 وای نگووو .اینسری میخام برم پیشش میخام تخم کفتر ببرم بنظرت کار خوبی میکنم؟😂😁 نه جدی خب من خودم زیاد اهل حرف زدن نیستم.اونم همینطوره دیگه.مدلشه.نه که از قصد نخواد حرف بزنه.پیشنهاد میکنم زیاد بش نگی چقد کم حرفی چون اعصابش میریزه بهم
arayeshgarearayeshga مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 207 كاش شوهر منم كم حرف بود وای کم حرف چیه تورو خدا دیونه شدم 😐😂خیلی پسر خوبیه ها ولی با اشاره حرف میزنهههه ینیا مثلا میخاد بگه در ماشینو ببند با دست نشون میده
فاطمه_هزارمین_کاربری عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 5232 باید پر حرف باشی وگرنع اگ توام کم حرف میشیننین همو نگا میکنید😑 مدیونین تو تایپک پربازدیدا تگم نکنین😐 !
arayeshgarearayeshga مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 207 نه جدی خب من خودم زیاد اهل حرف زدن نیستم.اونم همینطوره دیگه.مدلشه.نه که از قصد نخواد حرف بزنه.پیشنها ... اخه من میخوام حرف بزنم باهاش لااقل بدونم از چی خوشش میاد از چی بدش میاد .😐😂اینقد کم حرفه ک منم حرف زدن یادم رفته
arayeshgarearayeshga مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 207 باید پر حرف باشی وگرنع اگ توام کم حرف میشیننین همو نگا میکنید😑 😂😐جواب نمیده . منم تو دلم حرف میزنم یهو میخندم با تعجب نگام میکنه فک میکنه دیونم😂😂
simsim73 عضویت: 1398/05/27 تعداد پست: 5120 اخه من میخوام حرف بزنم باهاش لااقل بدونم از چی خوشش میاد از چی بدش میاد .😐😂اینقد کم حرفه ک منم حرف ... خب میگه خودش کم کم.توو موقعیت حرف میزنیم ما ها.مثلا چیزی که دوست داشته باشیمو باید ببینیم اتفاقی بعد شاید بگیم که من از این خوشم میاد
arayeshgarearayeshga مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 207 باید پر حرف باشی وگرنع اگ توام کم حرف میشیننین همو نگا میکنید😑 بنظرت تخم کفتر جواب میده بخرم؟😂😂😂😐