2777
2789

یه هفتس از بوی پیاز حالم بهم میخوره امروز کباب درس کردم ولی نتونستم بخورم درحالی که عاشق کبابم.

احساس میکنم عرق که میکنم اونم بوی پیاز میده

دارم دیوننه میشم

یه هفته مونده به پریودم 

و اینم بگم 6ماهه تو اقدامم تا حالا اینطوری نشده بودم.

کسی بوده مثل من باشه و باردار باشه؟

یا دلیل دیگه داره اینطور شدم؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

بلی ممکنه🙂

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی بزن معلوم میشه.فکر کنم بارداری.بعضی وقتا تلقین باعث این ویار الکی میشه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

من تو دوران بارداریم به بوی سطل آشغال حساس شده بودم جوری که سطل رو بیرون ساختمون میزاشتم

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
احتمال داره.منم متنفرم از پیاز

یعنی الان که وسط بارداری هستی هنوزم بدت میاد؟

ویار و تنفر دیگه ای هم داستی؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
بی بی بزن معلوم میشه.فکر کنم بارداری.بعضی وقتا تلقین باعث این ویار الکی میشه

اتفاقا اصلا به بارداری فک نمیکنم.امروز دقت کردم متوجه شدم که چند روزه این حالتو دارم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
عق میزنی؟ بالا میاری از بوش؟ اگه اره که ۹۹ درصد بارداری 

نه فقط حالم بهم میخوره از بوش احساس میکنم بوی پیاز عوض شده خراب شده انگار.و از بوی عرقمم احساس میکنم همون بوی پیاز میاد

منم اینطور بودم الان باردارم

واقعا دیگه چه علایمی داشتی؟

اتفاقا اصلا به بارداری فک نمیکنم.امروز دقت کردم متوجه شدم که چند روزه این حالتو دارم

اگه فکر نمیکردی بارداری.بشین اسید فولیک بخور و برو خانه بهداشت دو هفته دیگه برو دکتر برات سونو بنویسه.مبارکه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
مبخوام‌بهت بگم شک‌نکن بارداری  ولی خب بذا موعدت برسه بی بی بزن

آزمایش خون بدمدادم الان معلوم میشه که باردارم یانه؟