2777
2789
عنوان

‌سونوگرافی خانومای اقدامی

52 بازدید | 7 پست

امروز رفتم دکتر برای چکاب چون چند ماهه باردار نشدم آزمایش و سونو برام نوشت آزمایش رو انجام دادم سونو موند فردا برم بهتره یا صبر کنم پریود شم برم کدوم فولیکول خوب مشخص میشه

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡
روز ١٢-١٣ پريودي بهترين وقته

بمونه برای 16 روز دیگه دکتر سونوگرافی قبول میکنه یا باید دوباره ویزیت بشم دوباره سونو بنویسه؟؟ 

ااز  کوچک‌ترین  چیزها  در  زندگی‌ لذت ببرید  یک روز به گذشته برمی‌گردید و متوجه  می‌شوید که چقدر همین کوچکترین  ها با اهمیت بودند. .☕️ 🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بمونه برای 16 روز دیگه دکتر سونوگرافی قبول میکنه یا باید دوباره ویزیت بشم دوباره سونو بنویسه؟؟ 

تاريخ زده رو سونوت؟؟

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
تاريخ زده رو سونوت؟؟

تاریخ امروز رو نوشته

بيمه داري با ازادي؟؟

بیمه دارم ولی گف سونو رو باید برین آزاده هزینش

بیمه دارم ولی گف سونو رو باید برین آزاده هزینش

خوب اگه ازاد باشه هر تاريخي دوست داري مس توني بدي

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟