بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با جاری ام توی یه آپارتمانیم دخترش همسن دخترمه ۲۴ ساعته پیش همن همین الان هم خونه رو منفجر کردن
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
برنامه کودک می بینه یا از پویا یا از فیلیمو گاهی هم ک حوصله داشتم مثلا نیم ساعت در روز باهاش بازی میکنم یا میریم پیاده روی جای خلوت با ماسک ک ب لطف آلودگی انقد سردرد شدم اونم کنسل شد پازل هم گاهی بازی میکنه یا کاردستی با کاغذ و چسب و قیچی ی چیزی سرهم میکنیم یکم زمان بگذره یا صندلی میزارم باهام طرف بشوره مثلا کمک کنه🤕خلاصه اگه تا آخر سال همینجوری پیش برم روانی میشم خدا کنه شر کرونا کنده شه درسته ما همیشه تنها بودیم ولی باز بهتر میشه شرایط
برای من خیلی مهم بود که این روزهاش الکی نگذره و حالا که کلاس نمیره، توی خونه آموزش ببینه. اما کلاسهای آنلاین خیلی گرون بود و ترجیح دادم براش وسایل مختلف کاردستی بگیرم برای همین از یه سایت هرچی که مناسب بود و لازم داشت خریدم