2777
2789
بگو من ب روش خودم تعبیر میکنم😒🍃

سلام الان چندساله که بچه میخوام ولی دوبار سقط کردم بعد از سقطم مادر شوهرم گفت خواب دیدم که یه دسته هزار تومنی دستته میگی این نذر امام رضاست برای بچه این خواب رو چندماه پیش دیده بود تا اینکه دیروز شوهرم اومد گفت صاحب مغازه کناریش که یه خانم هست که اصلا هم منو نمیشناسه رفته به شوهرم گفته که خواب دیدم زنت یه دختر بچه همراهشه به من پول داده گفته این پول نذریه ببر امام رضا من نذر کرده بودم بچه دار شدم حالا شدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام الان چندساله که بچه میخوام ولی دوبار سقط کردم بعد از سقطم مادر شوهرم گفت خواب دیدم که یه دسته ه ...

خب برو حرم امام رضا و پول بنداز تو ضریح ان شا الله که حاجت روا میشی

سلام الان چندساله که بچه میخوام ولی دوبار سقط کردم بعد از سقطم مادر شوهرم گفت خواب دیدم که یه دسته ه ...

الان بچه دار شدی؟

اگ بچه اوردی بنظرم ی کاری میکنن میرن موهای بچشونو از ته میزنن بعد اندازه وزن موها طلا یا پول اینا نذر میکنن برا حرم امام رضا اینطور کن

من آرزو میکنم "زنان"👸 نه بر "مردان" بلکه بر خودشان قدرت داشته باشند.💪🌼🍃
الان بچه دار شدی؟ اگ بچه اوردی بنظرم ی کاری میکنن میرن موهای بچشونو از ته میزنن بعد اندازه وزن موها ...

بچه ندارم میخوام اقدام کنم تازه دوبار سقط داشتم تازه ازمایش سقط مکرر دادم

یعنی برم مشهد؟🥺

آره دیگه....من آرزومه یه روزه برم مشهد و برگردم دعا کنم شوهرم از طلاق پشیمون بشه چون مطمئنم آقا دست خالی مهمونش رو نمیفرسته...اگه رفتی واسه منم دعا کن اسمم زهرا یادت نره

عزیزم شما باید برای حاجتتون متوسل به اقا امام رضا بشید 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟