2777
2789
عنوان

خوشگلاااا بیاین

43 بازدید | 7 پست

دوستای خوشگلم بیاین هر چیزی که درباره ارایشگری میدونیم به هم دیگه یاد بدیم 😜😍مثل بافت یا میکاپ یا شنیون و هنرای دیگه😍😘

اولمم از خودم شرو میکنم برای بافت سه بعدی ؛مو رو به سه دسته تقسیم میکنیم دسته هامون رو شماره گذاری میکنیم(دسته ی اول و سوم رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و دسته ی دوم (دسته ی وسط )رو از لایه این دوتا رد میکنیم و تا اخر همین جور ادامه میدیم 😘😍خیلی بافت خوشگلیه من خودم خیلییی عاشقشم

گلم اگه میتونی با عکس توضیح بده من آی کیوم پایینه😉

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم خوشگلم اگه اینستاگرام داری ایدیمو بزارم بیا با فیلم برات توصیح بدم 

ندارم 😔

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

من کاری که خودم همیشه میکنم و عاشقشم اینه که وقتی میخوام رژگونه بزنم علاوه بر گونه هام با یه براش مثله سایه میزنم پشت چشمم به عنوان سایه که خیلی خیلی ادمو نچرالو زیبا میکنه 

ندارم 😔

ببین مو رو به سه قسمت تقسیم کن مثل بافت ساده ، با انگشت اشاره قسمت اول و سوم رو از هم باز کن با قسمت دوم کاری نداریم یعنی قسمت دوم رو از هم باز نمیکنیم (بعد قسمت دوم رو یبار از لایه قسمت اول رد کن دوباره به دو  قسمت تقسیمش کن اون دسته مویی ک وسط هستشو ببر داخل قسمت سوم به همین ترتیب ادامه بده بافت خفنی میشه

من کاری که خودم همیشه میکنم و عاشقشم اینه که وقتی میخوام رژگونه بزنم علاوه بر گونه هام با یه براش مث ...

خیلیییم عالی 😍اره منم عاشق سایه ام مخصوصا سایه مشکیییی )زیر چشمم سایه بزنی با براش مخصوص خیلی خفن میشه😍😘

ببین مو رو به سه قسمت تقسیم کن مثل بافت ساده ، با انگشت اشاره قسمت اول و سوم رو از هم باز کن با قسمت ...

ممنون گلم