2777
2789
عنوان

بیاین بگین جنسیت بچم چیه

191 بازدید | 14 پست

سلام خانوما من تازه تقریبا هفته ۶یا ۷ هستم

از حالتام بگم جنسیت بچمو بگین ،نسبت به غذا کلا بی اشتها شدم فقط خیلی عطش دارم و تشنم میشع از شیرینی متنفرم فقط ترشی و شوری یکم دوسدارم،غذا اصلا نمیخورم فقط پنیر یکم با نون میخورم ،پرتقال و هندونه و خیار دوسدارم بیشتر ،حالت تهوعم همیشه دارم یکم صبا استفراغ میکنم شبام بعضی وقتا،از خواب هم بدم اومده اصلا دوسندارم بخوابم ولی بخاطر کم غذا خوردنم و حالت تهوع بیحال و رنگ پریده شدم ،فرزند اول مادرم دختر فرزند مادرشوهرم پسر.حالا حدس بزنید جنسیت چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اندام هاي جنسي از هفت هفته شروع به متمايز شدن مي كنن 

من واقعا نمي دونم چه طوري از الان ميشه گفت

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

دختره بنظرم،چون همش سردی دوست داری و،حالت تهوع،منم سه ماهه زایمان کردم بچم دختره،منم همش اب وبستنی ویخ وترشی دلم میخواست،ازماهی متنفربودم اسمش که میومداستفراغ میکردم,من تا موقع زایمان حالت تهوع داشتم حتی توبیمارستانم قرص تهوع ومیخوردم

دختره بنظرم،چون همش سردی دوست داری و،حالت تهوع،منم سه ماهه زایمان کردم بچم دختره،منم همش اب وبستنی و ...

چقدر سخت 

من هفته نهمم 

اميدم اينه تا هفته ١٢ تموم بشه تهوع و بالا آوردنم

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین
چقدر سخت  من هفته نهمم  اميدم اينه تا هفته ١٢ تموم بشه تهوع و بالا آوردنم

انشالله که تموم شه،من خیلی سختی کشیدم توبارداری وزایمان خیلی،اگه شوهرم نبود نمیدونستم بایدچیکارکنم بخدا،همه کاراموشوهرم میکردهمه کار،حتی الانشم خیلی کمکم میکنه،من بدون شوهرم نمی تونستم ازپسش بربیام

انشالله که تموم شه،من خیلی سختی کشیدم توبارداری وزایمان خیلی،اگه شوهرم نبود نمیدونستم بایدچیکارکنم ب ...

خدا خیرش بده

منم شوهرم همراهی میکنه ولی بنده خدا سرکارشم خیلی کار داره

من تقریبا فقط یه وعده غذا درست میکنم اونم نه هر روز و با کلی بدبختی

برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین