از نظر من مزایای این رشته پرستیژ و کلاس بالا کم کردن درد دیگران و احساس خوب موثر واقع شدن اینکه بشه بنیان گزار یه روش جدید شد و به خیلی از ادمای ناتوان کمک کرد
معایب طولانی بودن رشته تو این فاصله یه خانوم کی میخواد ازدواج کنه کی میخواد بچه دار بشه چجوری از بچه و خانواده اش مراقبت کنه و اینکه طول سالهای درس خوندن هزینه زندگی رو چجور میشه تامین کرد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگر به راستی میدانم که درد یعنی چه درد به معنای کتک خوردن تا حد بیهوش شدن نبود. بریدن پا بر اثر یک تکه شیشه و بخیه زدن در داروخانه نبود. درد یعنی چیزی که دلِ آدم را در هم میشکند و انسان ناگزیر است با آن بمیرد بدون آنکه بتواند رازش را با کسی در میان بگذارد، دردی که انسان را بدون نیروی دست و پاها و سر باقی میگذارد و انسان حتی قدرت آن را ندارد که سرش را روی بالش حرکت دهد